![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο. Το ότι ψήφισαν κάτι για το οποίο δεν ήξεραν και δεν είχαν άποψη το οποίο είναι ηλίθια επικίνδυνο, ή για το ότι μας το ανακοινώνουν σήμερα με σκοπό να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών, ένεκα προεκλογικής περιόδου, οπότε έχουν εμάς για ηλίθιους. ![]() Τελικά νομίζω ότι είμαστε εμείς οι ηλίθιοι που επί τόσα χρόνια αναδεικνύαμε όλους αυτούς τους πολιτικούς, μα όλους όμως, μικρά και μεγάλα κόμματα, στο πολιτικό προσκήνιο ενώ τελικά ήταν ηλίθιοι.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΣΣΣΣΣ!!!! Μη φωνάζετε! Θα μου τους ξυπνήσετε!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και γιατι δεν συμπραττει ο Αριστερος κοσμος,απο Παπαρηγα και Τσιπρα μεχρι ολους τους αριστεροστροφους,να ψηφιστουν ως ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και να Κυβερνησουν και να κανουν πραξη τα οσα λενε "Εξω απο την ΕΕ","καμμια μειωση σε εργαζομενο","κανενα σπιτι να μην υποφερει","καμμια επιστροφη σε ΔΝΤ και Τοκογλυφους" κλπ κλπ....
Και εγω να βγω οπως και ενα εκαττομυριο αλλοι ακομα,ΣΤΑΝΤΑΡ,να τους ψηφισω με τα δυο χερια.... ![]() Πώς θα αλλαξει δηλαδη ενα Πολιτικο πλαισιο με τους ιδιους κοσμους;.......... ΘΕΛΩ να ακουσω μια προταση...εκλογες ερχονται και η μοναδικη δυναμη που μας εμεινε ως Λαος ειναι αυτη ισως...εστω αυτη χωρις να μνημονευω αλλου "τυπου" λυσεις,περισσοτερο "μη αναιμακτες"
|
|
|
|||
|
|||
|
Η φωτό του GEMARA είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περισσότερο θα μου άρεσε ένα φιλελεύθερο μοντέλο διαχείρισης, αλλά δυστυχώς οι ντόπιοι "αντιπρόσωποι" του είναι κυρίως δικτυωμένοι μιζαδόροι... Ο κεντρώος χώρος απλά προσπάθησε να βάλει στο παιχνίδι καινούριους παίχτες, χωρίς φυσικά να αλλάξει το κατεστημένο πλέγμα διαπλοκής. Η δε αριστερά ξεπεράστηκε ιστορικά... Όμως αφ' ενός έχει τα πιο έντιμα στοιχεία και αφ' ετέρου, ελλείψει άλλου και όσο παραμένω "φτωχός", προτιμώ να ενισχύω το κκε, ώστε να διεκδικεί και κάποιος, έστω και ένα τάληρο αύξηση!!!! Ξέρω πως ακούγεται οξύμωρο κάτι τέτοιο, όμως η εμπειρία μου στην δουλειά, στην αγορά, στην συνδικαλιστική πιάτσα κλπ μου έδειξαν πως είναι συμφερότερη μια τέτοια κίνηση. Επ' ουδενί βέβαια δεν συμμερίζομαι τους απώτερους στόχους του, αλλά που δεν πιστεύω πως υπάρχει και ποτέ πιθανότητα να πλησιάσει!!!! Σαν να λέμε, πάω στην εκκλησία για το συσσίτιο, αλλά ξέρω πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να "αγαπηθούμε αλλήλοι"!!!!! Η μόνη λύση, για μένα, είναι το αναγκαστικό νοικοκύρεμα που μπορούν να μας επιβάλλουν οι ξένοι (οι οποίοι έτσι κι αλλιώς μας "χρηματοδοτούν") από δική τους ανάγκη βέβαια. Δεν σημαίνει πως θα είναι βελούδινο, αλλά από τη μια είναι ο μόνος τρόπος να καθαρίσουμε από τους εργολάβους και τους μιζαδόρους τους και από την άλλη αυτή η εμπειρία, ίσως αποβεί καταλυτική στην ωρίμανση της πολιτικής σκέψης των κατοίκων της χώρας μας. Ένα παράδειγμα, για να γίνω κατανοητός... Στο προεδρείο του επαγγελματικού σωματείου της ειδικότητάς μου (είμαι και στο ΔΣ του) υπερισχύει μέχρι τώρα η φιλοεφοπλιστική παράταξη (εκ περιτροπής φιλοχουντικοί, νεοδημοκράτες, πασόκοι). Δεν θα ασχοληθώ με νοθείες και τέτοια (έχουν μόνο "αξία" για τους αντιπροσώπους στο ΕΚ), αλλά με την πραγματικότητα. Έως τώρα λοιπόν εκλέγονται οι προαναφερθέντες με ξεκάθαρη πλειοψηφία. Ποιοί τους στηρίζουν;;; η πλειοψηφία των συναδέλφων, που βολευόταν σε θέσεις εργασίας, χωρίς απαραίτητα να έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες για κάτι τέτοιο. Όμως προκειμένου να ελέγχεται ένα ακόμη σωματείο και αφού η οικονομική συγκυρία το επέτρεπε, τους βόλευαν σε δουλειές και βολεύονταν και αυτοί. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι... Οι εργοδότες είχαν λιγότερη πίεση, οι "συνδικαλιστές" βολεύονταν σε παράλληλες θέσεις (Εστία Ναυτικών, ΕΛΟΕΝ, ΝΑΤ κλπ) και έβγαζαν και συνδικαλιστική σύνταξη που είναι παρασσάγκας υψηλότερη της ειδικότητας και των εισφορών. Επίσης οι "ψηφοφόροι" έβρισκαν δουλίτσα. Κάποιοι "γραφικοί" όλα αυτά τα χρόνια φωνάζαν για ανάγκη επιμορφωτικών σεμιναρίων και αναβάθμιση του κλάδου, ώστε να είναι ανταγωνιστικός και περήφανος και όχι χαμερπής, εξαρτημένος και γλύφτης. Δυστυχώς, μόνο ατομικά ότι μπόρεσε κατάφερε ο καθ' ένας... Οι πολλοί έκαναν και τον πονηρό και συνήθιζαν να ειρωνεύονται από πάνω. Άσε που για να επιβιώσουμε οι "γραφικοί" περάσαμε από την τρύπα της βελόνας, με τόσο κυνηγητό που δεχτήκαμε. Έλα όμως που άλλαξαν οι εποχές και ήρθαν οι ισχνές αγελάδες!!!! Τώρα οι γραφικοί είμαστε αναβαθμισμένοι σε θέσεις κλειδιά με καλύτερες και πιο σίγουρες αποδοχές (απόροια της υψηλότερου επιπέδου εργασίας που προσφέρουμε) και οι "πονηροί" καθημερινά μας βομβαρδίζουν με παρακλήσεις για "μια δουλειά βρε αδελφέ, όπου να 'ναι"... Δυστυχώς ή ευτυχώς λέτε;;;;;; Αυτά είναι ικανά να αποδειχθούν μέχρι κεραίας και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Κάπως έτσι βλέπω και το μέλλον της χώρας. ΔΕΝ είμαι εναντίον των εργοδοτών (αντίστοιχα βάλτε ότι θέλετε), αλλά μόνο μέσα από την συνειδητοποίηση που φέρνει η ανάγκη μπορεί να αλλάξει κάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ λαϊκίστικο και επικίνδυνο το σύνθημα "φάτε τους πολιτικούς", αφού έτσι δεν αλλάζει τίποτε και από πάνω καλύπτονται και συνεχίζουν το ροκάνισμά τους τα τρωκτικά. Έχω γυρίσει τόσες φορές τον κόσμο και είδα καλό επίπεδο, όπου υπήρχε σύνεση, γνώση και έλλειψη άκρατου καταναλωτισμού. Στην Ευρώπη που θαυμάζουμε για το επίπεδο διαβίωσης, δεν θα δείτε "σκυλάδικα", φανταχτερά αυτοκίνητα και κάθε είδους τέλος πάντων υπερβολή... κάθε αγορά τους είναι ελεγμένη και μετρημένη... Είναι μεγάλη η κουβέντα και τα παραδείγματα, όμως η γενική κατεύθυνση είναι αυτή, για μένα. Οι "λεπτομέρειες" είναι στη μεγάλη βάση τους παραπλανητικές και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Ποιός ήξερε σε ποιόν προϋπολογισμό έπρεπε να μπουν οι στρατιωτικές δαπάνες για παράδειγμα;;; Και φυσικά έιναι αμέτρητα τα αναξιόπιστα νούμερα που εκατέρωθεν ξεδιπλώνονται για να αποδείξουν τι;;; Εάν είμασταν σε σωστό δρόμο γιατί φτάσαμε εδώ;;; Το δε πρόβλημα, πάλι για μένα, ξεκινάει από την ίδρυση του κράτους και όχι μόνο από τις τελευταίες δεκαετίες. Ψυχραιμία, υπομονή και προσπάθεια λοιπόν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που ΘΕΛΩ να ψηφισω και ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να ψηφισω...
ΠΑΣΟΚ & ΝΔ -στ@διαλα...(μην πω αλλα και παω για μπαν)... ΚΚΕ,ΣΥΝ,Αριστερα και γενικως "Μοσχα Μερια" -δεν θελουν να βγουν... ΛΑΟΣ -μονο για κανα "θα καταρρευσω"ριαλιτυ... Οικολογοι...-"λιγοι"... Λοιποι...-χαμενη ψηφος Ακυρο Λευκο- Π-Ο-Τ-Ε'!!! Αποχη-ΕΓΚΛΗΜΑ... Αλλα τι σταδι@λο να ψηφισω......;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ήταν καθόλου ηλίθιοι. Κονομάνε ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ τα 2 κόμματα. Οπότε ξαναψηφίστε τους. Η επανάληψις σώζει. ΑΥΤΟΥΣ. Εσύ τα φτιάχνεις αυτά... Last edited by ckk; 24-01-2012 at 21:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Οι άνθρωποι ακολουθούν τις τελευταίες επιταγές της αφομοίωσης στη διαδικασία της μάθησης, την υπνοπαιδεία. Τα μυνήματα καταγράφονται στο υποσυνείδητο, και την κατάλληλη στιγμή τα ανακαλούν, και διαμορφώνουν τις πράξεις τους ... κλάσεις πάνω λέμε!
ΟΥΣΤ! ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| QUIZ: Ποιός είναι ποιός? | gepol | Χιούμορ | 14 | 28-11-2010 12:01 |
| QUIZ | zervas | Χιούμορ | 15 | 25-11-2010 23:33 |
| Quiz από τις διακοπές | villos | Χιούμορ | 11 | 22-09-2010 16:48 |
| Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 17:03 |
| Quiz!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 15-08-2009 03:07 |