GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-01-2012, 15:03
steliosx Ο/Η steliosx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: BMW F650GS'08 (twin), ΧΤ500'01
Προεπιλογή Απάντηση: quiz! ποιός είπε τα παρακάτω;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Να απαντήσει στους επικριτές του επιχείρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δηλώνοντας το πρωί της Τρίτης: «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά».
Το ίδιο είπε χτές και η Λούκα Κατσέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι διάβασε το κείμενο μόνο για τρείς ώρες, οπότε δεν είχε και τεκμηριωμένη άποψη επί αυτού!!

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο. Το ότι ψήφισαν κάτι για το οποίο δεν ήξεραν και δεν είχαν άποψη το οποίο είναι ηλίθια επικίνδυνο, ή για το ότι μας το ανακοινώνουν σήμερα με σκοπό να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών, ένεκα προεκλογικής περιόδου, οπότε έχουν εμάς για ηλίθιους.

Τελικά νομίζω ότι είμαστε εμείς οι ηλίθιοι που επί τόσα χρόνια αναδεικνύαμε όλους αυτούς τους πολιτικούς, μα όλους όμως, μικρά και μεγάλα κόμματα, στο πολιτικό προσκήνιο ενώ τελικά ήταν ηλίθιοι.
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 16:36
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

ΣΣΣΣΣ!!!! Μη φωνάζετε! Θα μου τους ξυπνήσετε!

Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 16:53
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk Εμφάνιση μηνυμάτων
..Μονο που, ΦΥΣΙΚΑ!, δεν θα λυσουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!
Και γιατι δεν συμπραττει ο Αριστερος κοσμος,απο Παπαρηγα και Τσιπρα μεχρι ολους τους αριστεροστροφους,να ψηφιστουν ως ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και να Κυβερνησουν και να κανουν πραξη τα οσα λενε "Εξω απο την ΕΕ","καμμια μειωση σε εργαζομενο","κανενα σπιτι να μην υποφερει","καμμια επιστροφη σε ΔΝΤ και Τοκογλυφους" κλπ κλπ....
Και εγω να βγω οπως και ενα εκαττομυριο αλλοι ακομα,ΣΤΑΝΤΑΡ,να τους ψηφισω με τα δυο χερια....

Πώς θα αλλαξει δηλαδη ενα Πολιτικο πλαισιο με τους ιδιους κοσμους;..........

ΘΕΛΩ να ακουσω μια προταση...εκλογες ερχονται και η μοναδικη δυναμη που μας εμεινε ως Λαος ειναι αυτη ισως...εστω αυτη χωρις να μνημονευω αλλου "τυπου" λυσεις,περισσοτερο "μη αναιμακτες"
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 16:58
steliosx Ο/Η steliosx βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: BMW F650GS'08 (twin), ΧΤ500'01

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων

Η φωτό του GEMARA είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 18:44
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Για γερά στομάχια και ατσάλινα νεύρα...

M. Χρυσοχοΐδης: «Δεν διάβασα το Μνημόνιο» - YouTube!
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 19:01
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γιατι δεν συμπραττει ο Αριστερος κοσμος,απο Παπαρηγα και Τσιπρα μεχρι ολους τους αριστεροστροφους,να ψηφιστουν ως ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ και να Κυβερνησουν και να κανουν πραξη τα οσα λενε "Εξω απο την ΕΕ","καμμια μειωση σε εργαζομενο","κανενα σπιτι να μην υποφερει","καμμια επιστροφη σε ΔΝΤ και Τοκογλυφους" κλπ κλπ....
Και εγω να βγω οπως και ενα εκαττομυριο αλλοι ακομα,ΣΤΑΝΤΑΡ,να τους ψηφισω με τα δυο χερια....

Γιατί προφανώς είναι ουτοπία κάτι τέτοιο!!!!!

Πώς θα αλλαξει δηλαδη ενα Πολιτικο πλαισιο με τους ιδιους κοσμους;..........

ΘΕΛΩ να ακουσω μια προταση...εκλογες ερχονται και η μοναδικη δυναμη που μας εμεινε ως Λαος ειναι αυτη ισως...εστω αυτη χωρις να μνημονευω αλλου "τυπου" λυσεις,περισσοτερο "μη αναιμακτες"
Συνήθως ψηφίζω αριστερά κόμματα και παρατάξεις... παλαιότερα γιατί μου άρεσαν οι ιδέες τους, τώρα πια σαν μονόδρομη επιλογή διαμαρτυρίας!!!
Περισσότερο θα μου άρεσε ένα φιλελεύθερο μοντέλο διαχείρισης, αλλά δυστυχώς οι ντόπιοι "αντιπρόσωποι" του είναι κυρίως δικτυωμένοι μιζαδόροι... Ο κεντρώος χώρος απλά προσπάθησε να βάλει στο παιχνίδι καινούριους παίχτες, χωρίς φυσικά να αλλάξει το κατεστημένο πλέγμα διαπλοκής. Η δε αριστερά ξεπεράστηκε ιστορικά... Όμως αφ' ενός έχει τα πιο έντιμα στοιχεία και αφ' ετέρου, ελλείψει άλλου και όσο παραμένω "φτωχός", προτιμώ να ενισχύω το κκε, ώστε να διεκδικεί και κάποιος, έστω και ένα τάληρο αύξηση!!!!
Ξέρω πως ακούγεται οξύμωρο κάτι τέτοιο, όμως η εμπειρία μου στην δουλειά, στην αγορά, στην συνδικαλιστική πιάτσα κλπ μου έδειξαν πως είναι συμφερότερη μια τέτοια κίνηση. Επ' ουδενί βέβαια δεν συμμερίζομαι τους απώτερους στόχους του, αλλά που δεν πιστεύω πως υπάρχει και ποτέ πιθανότητα να πλησιάσει!!!! Σαν να λέμε, πάω στην εκκλησία για το συσσίτιο, αλλά ξέρω πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να "αγαπηθούμε αλλήλοι"!!!!!
Η μόνη λύση, για μένα, είναι το αναγκαστικό νοικοκύρεμα που μπορούν να μας επιβάλλουν οι ξένοι (οι οποίοι έτσι κι αλλιώς μας "χρηματοδοτούν") από δική τους ανάγκη βέβαια. Δεν σημαίνει πως θα είναι βελούδινο, αλλά από τη μια είναι ο μόνος τρόπος να καθαρίσουμε από τους εργολάβους και τους μιζαδόρους τους και από την άλλη αυτή η εμπειρία, ίσως αποβεί καταλυτική στην ωρίμανση της πολιτικής σκέψης των κατοίκων της χώρας μας.
Ένα παράδειγμα, για να γίνω κατανοητός...
Στο προεδρείο του επαγγελματικού σωματείου της ειδικότητάς μου (είμαι και στο ΔΣ του) υπερισχύει μέχρι τώρα η φιλοεφοπλιστική παράταξη (εκ περιτροπής φιλοχουντικοί, νεοδημοκράτες, πασόκοι). Δεν θα ασχοληθώ με νοθείες και τέτοια (έχουν μόνο "αξία" για τους αντιπροσώπους στο ΕΚ), αλλά με την πραγματικότητα. Έως τώρα λοιπόν εκλέγονται οι προαναφερθέντες με ξεκάθαρη πλειοψηφία. Ποιοί τους στηρίζουν;;; η πλειοψηφία των συναδέλφων, που βολευόταν σε θέσεις εργασίας, χωρίς απαραίτητα να έχουν τις γνώσεις και τις ικανότητες για κάτι τέτοιο. Όμως προκειμένου να ελέγχεται ένα ακόμη σωματείο και αφού η οικονομική συγκυρία το επέτρεπε, τους βόλευαν σε δουλειές και βολεύονταν και αυτοί. Έτσι όλοι ήταν ευχαριστημένοι... Οι εργοδότες είχαν λιγότερη πίεση, οι "συνδικαλιστές" βολεύονταν σε παράλληλες θέσεις (Εστία Ναυτικών, ΕΛΟΕΝ, ΝΑΤ κλπ) και έβγαζαν και συνδικαλιστική σύνταξη που είναι παρασσάγκας υψηλότερη της ειδικότητας και των εισφορών. Επίσης οι "ψηφοφόροι" έβρισκαν δουλίτσα.
Κάποιοι "γραφικοί" όλα αυτά τα χρόνια φωνάζαν για ανάγκη επιμορφωτικών σεμιναρίων και αναβάθμιση του κλάδου, ώστε να είναι ανταγωνιστικός και περήφανος και όχι χαμερπής, εξαρτημένος και γλύφτης. Δυστυχώς, μόνο ατομικά ότι μπόρεσε κατάφερε ο καθ' ένας...
Οι πολλοί έκαναν και τον πονηρό και συνήθιζαν να ειρωνεύονται από πάνω. Άσε που για να επιβιώσουμε οι "γραφικοί" περάσαμε από την τρύπα της βελόνας, με τόσο κυνηγητό που δεχτήκαμε.
Έλα όμως που άλλαξαν οι εποχές και ήρθαν οι ισχνές αγελάδες!!!! Τώρα οι γραφικοί είμαστε αναβαθμισμένοι σε θέσεις κλειδιά με καλύτερες και πιο σίγουρες αποδοχές (απόροια της υψηλότερου επιπέδου εργασίας που προσφέρουμε) και οι "πονηροί" καθημερινά μας βομβαρδίζουν με παρακλήσεις για "μια δουλειά βρε αδελφέ, όπου να 'ναι"... Δυστυχώς ή ευτυχώς λέτε;;;;;;
Αυτά είναι ικανά να αποδειχθούν μέχρι κεραίας και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Κάπως έτσι βλέπω και το μέλλον της χώρας. ΔΕΝ είμαι εναντίον των εργοδοτών (αντίστοιχα βάλτε ότι θέλετε), αλλά μόνο μέσα από την συνειδητοποίηση που φέρνει η ανάγκη μπορεί να αλλάξει κάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ λαϊκίστικο και επικίνδυνο το σύνθημα "φάτε τους πολιτικούς", αφού έτσι δεν αλλάζει τίποτε και από πάνω καλύπτονται και συνεχίζουν το ροκάνισμά τους τα τρωκτικά.
Έχω γυρίσει τόσες φορές τον κόσμο και είδα καλό επίπεδο, όπου υπήρχε σύνεση, γνώση και έλλειψη άκρατου καταναλωτισμού. Στην Ευρώπη που θαυμάζουμε για το επίπεδο διαβίωσης, δεν θα δείτε "σκυλάδικα", φανταχτερά αυτοκίνητα και κάθε είδους τέλος πάντων υπερβολή... κάθε αγορά τους είναι ελεγμένη και μετρημένη...
Είναι μεγάλη η κουβέντα και τα παραδείγματα, όμως η γενική κατεύθυνση είναι αυτή, για μένα. Οι "λεπτομέρειες" είναι στη μεγάλη βάση τους παραπλανητικές και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Ποιός ήξερε σε ποιόν προϋπολογισμό έπρεπε να μπουν οι στρατιωτικές δαπάνες για παράδειγμα;;; Και φυσικά έιναι αμέτρητα τα αναξιόπιστα νούμερα που εκατέρωθεν ξεδιπλώνονται για να αποδείξουν τι;;; Εάν είμασταν σε σωστό δρόμο γιατί φτάσαμε εδώ;;; Το δε πρόβλημα, πάλι για μένα, ξεκινάει από την ίδρυση του κράτους και όχι μόνο από τις τελευταίες δεκαετίες.
Ψυχραιμία, υπομονή και προσπάθεια λοιπόν.
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 20:51
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
..Eλα ντε...
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 21:36
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που ΘΕΛΩ να ψηφισω και ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να ψηφισω...
ΠΑΣΟΚ & ΝΔ -στ@διαλα...(μην πω αλλα και παω για μπαν)...
ΚΚΕ,ΣΥΝ,Αριστερα και γενικως "Μοσχα Μερια" -δεν θελουν να βγουν...
ΛΑΟΣ -μονο για κανα "θα καταρρευσω"ριαλιτυ...
Οικολογοι...-"λιγοι"...
Λοιποι...-χαμενη ψηφος
Ακυρο Λευκο- Π-Ο-Τ-Ε'!!!
Αποχη-ΕΓΚΛΗΜΑ...

Αλλα τι σταδι@λο να ψηφισω......;
Reply With Quote
Παλιό 24-01-2012, 21:48
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από steliosx Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ίδιο είπε χτές και η Λούκα Κατσέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι διάβασε το κείμενο μόνο για τρείς ώρες, οπότε δεν είχε και τεκμηριωμένη άποψη επί αυτού!!

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με εξοργίζει περισσότερο. Το ότι ψήφισαν κάτι για το οποίο δεν ήξεραν και δεν είχαν άποψη το οποίο είναι ηλίθια επικίνδυνο, ή για το ότι μας το ανακοινώνουν σήμερα με σκοπό να τους δώσουμε άφεση αμαρτιών, ένεκα προεκλογικής περιόδου, οπότε έχουν εμάς για ηλίθιους.

Τελικά νομίζω ότι είμαστε εμείς οι ηλίθιοι που επί τόσα χρόνια αναδεικνύαμε όλους αυτούς τους πολιτικούς, μα όλους όμως, μικρά και μεγάλα κόμματα, στο πολιτικό προσκήνιο ενώ τελικά ήταν ηλίθιοι.

Δεν ήταν καθόλου ηλίθιοι. Κονομάνε ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ τα 2 κόμματα.

Οπότε ξαναψηφίστε τους. Η επανάληψις σώζει.

ΑΥΤΟΥΣ.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων

Εσύ τα φτιάχνεις αυτά...

Last edited by ckk; 24-01-2012 at 21:49.
Reply With Quote
Παλιό 25-01-2012, 01:56
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Οι άνθρωποι ακολουθούν τις τελευταίες επιταγές της αφομοίωσης στη διαδικασία της μάθησης, την υπνοπαιδεία. Τα μυνήματα καταγράφονται στο υποσυνείδητο, και την κατάλληλη στιγμή τα ανακαλούν, και διαμορφώνουν τις πράξεις τους ... κλάσεις πάνω λέμε!

ΟΥΣΤ!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης