![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πάλι καλά,όμως αναρωτιέμαι,αφού δε πρόλαβες ούτε να φρενάρεις πως έβγαλες το συμπερασμα ότι σε έσωσε η gs.επειδή έγιναν τα καλάμια κουτάλι???κάθε μηχανή θα το πάθαινε αυτό.τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Αφού δεν έπαθες τίποτε εσύ όλα καλά!
Και ποτέ ξανά! Κι αν θες βάζε κανένα σημείο στίξης, είναι δύσκολο να διαβάσει κάποιος ένα τέτοιο κείμενο. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Στα καλαμια της μηχανης να μενουν οι ζημιες...
|
|
|
|||
|
|||
|
γιατι φιλε μου αυτο λεμε οτι ειναι παθητικη ασφαλεια γιατι αν ειχες ενα αλλο μηχανακι θα ειχα γινει τοιχοκοληση
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτυχώς για σένα φίλε μου που δεν χτύπησες... ![]() ![]() Όποιος δεν βλέπει.... να κυκλοφορεί με μέσα μαζικής μεταφοράς το κέρατό μου μέσα.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ------- ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (απο τα αρχεια ασφαλιστικης εταιρειας) | Nondas | Χιούμορ | 17 | 05-07-2011 15:16 |
| Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 11:06 |
| Χειροπέδες στους διαχειριστές του www.thegreekz.com | Jefe | Επικαιρότητα | 71 | 09-02-2011 21:04 |
| Οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Commercial Value | MARK | Απαραίτητα έγγραφα | 10 | 22-03-2010 22:12 |