![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σταύρος ... εγγύηση! Εύγε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Hδη βγηκα κερδισμενος και μονο απο την γνωριμια Σταυρο ![]() ![]() ![]() Την φιλοξανια την ανταποδωσες την Κυριακη στο αλου φαν παρκ με την παρουσια σας δηλωνοντας πως μας αγαπατε ![]() ![]() ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ |
|
|
|||
|
|||
|
Ενδιαφέρον όλα αυτά. Τώρα που αντιμετωπίζω οικονομικές δυσκολίες γαι να τον επισκευτώ.............
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οχι τζαμπα θα ...''σ'εγλυφα''!!! ![]() ![]() Τα λεμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυρος..... >>>>>>>>>>>>εμπιστοσύνη!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να σε φιλοξενήσω και εγω αμα ειναι να παρω μηχανη--καμερα ........ που θες εδω στο εξοχικό οπου θες....!!!!!
![]() ![]() ![]() Σταυρος κυριοι....... ΛΙΡΑ 100 !!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
σταυρος κυριοι.......το μεγαλυτερο λαμογιο του φορουμ
![]() ![]() ![]() βαρεθηκα τις καλοσυνες σας........ ![]() δεν τον γνωριζεται καλα........τον αληταρα ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ δε λέω ούτε λέξη για το frits
,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|||
|
|||
|
Miiiiiiiiiits!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι με Frits και Xanthi στα Βραχναίικα 27/11/11 | skippybi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 50 | 30-11-2011 08:22 |
| Χρόνια Πολλά στο Σταύρο (frits) !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 51 | 02-10-2011 21:46 |
| Ενα ευχαριστώ στον Σταυρο ακα frits | siraxanz | Τι μας έτυχε | 20 | 26-08-2011 09:58 |
| Χρόνια Πολλά Ξανθή (frits). | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 33 | 25-09-2010 21:02 |