![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αχρείαστο να ναι παιδιά, πάντως ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε.Πολύ καλό!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Super!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως απο άλλα forum που παρακολουθώ αλλά και απο συζητήσεις γνωστών προκύπτει οτι η BMW MOBILE CARE δεν θάλεγα οτι είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σε πραγματική (τόπος και χρόνος) ώρα ανάγκης.Ετσι ακολούθησα συμβουλές και κριτικές ξένων μοτοτοσυκλετιστών και γράφτηκα στην ADAC (Γερμανία) που όπως αναφέρουν είναι θετικότατη. Καλύπτει τον οδηγό ότι και αν οδηγεί σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται απο την ΕΛΠΑ. Κόστος 79 ευρώ τον χρόνο. Ισως ο Γιάννης (IoannisPanagiotidis) μπορεί να σας πεί την εκ του πλησίον γνώμη του.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπάρχει Έλληνας αντιπρόσωπος; Τηλέφωνο, κ.λ.π. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η καλύτερη λύση για εμάς που οδηγούμε ή και κατέχουμε Ι.Χ. και μηχανή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα το πρωί, ένα φιλικό μου ζευγάρι με R1200GS έφυγε από Πάτρα για Αθήνα και μετά τα διόδια η μηχανή έσβησε και δεν έπαιρνε με τίποτα. Πήραν τηλ στην BMW MOBILE CARE και τους έφεραν την μηχανή στο εξουσιοδοτημένο της Πάτρας. Μας ενημέρωσαν ότι ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που αναφέρθηκαν πιό πάνω. Ήδη έκλεισαν ξενοδοχείο και θα μείνουν εκεί απόψε.
Όσον αφορά το ταξί, μας είπαν ότι ισχύουν τα 65 ευρώ maximum αλλά για μία (1) διαδρομή μόνο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ήθελα να απαντήσω ακόμα αλλά δεν κρατιέμαι ![]() Και το δικό μου το του του το έπιασε βηχαλάκι , πήρα το mobile και όλα κύλισαν ήσυχα με τις οδηγίες που μου έδωσαν ![]() Ήρθαν το φόρτωσαν και βουρ για το πλησιέστερο συνεργείο bmw που ήταν στην Καλαμάτα Και όλα ok ![]() Τώρα μένει να τους στύλο ταχυδρομικώς τα εισιτήρια από το ΚΤΕΛ που ταξίδεψε η οικογένεια ,γιατί η σύζυγος έπρεπε να είναι στην δουλειά της ![]() Πάντως τα 65€ ισχύουν μου είπανε ![]() ίδωμεν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διονυσάκο, είσαι και ο πρώτος!