![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εννοούσα πριν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι εμάς δέν κουτουπωνουν έτσι κι αλλιώς
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ με το μέρος του ποδηλάτη.Σήμερα στην Αγίου Δημητρίου συνάντησα κι εγώ το ίδιο περιστατικό.Ενα smart σταθμευμένο επάνω στον ποδηλατόδρομο κι εγώ για να πάω για καφέ στο Τούρκικο προξενείο απέναντι στάθμευσα το αυτοκίνητο ένα τέταρτο μακρυά.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Last edited by jarhead; 10-12-2011 at 23:53. |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάνει αδικίες ο Θεός... Και δεν μιλάω για εσένα. Θα καταλάβεις τί εννοώ. Τί πρόστιμο έχω αν με πιάσουν αληθινοί τροχαίοι να έχω βάλει με σειρήνα - μαϊμού, οδηγό στην άκρη...??? ![]() ![]() Και να τον ελέγχω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωκρατη στο χωριο του μπορει να μην ειχε ποδηλατοδρομο
εχει ομως στην πολη του! Οπως δεν ειχε και βιολογικο καθαρισμο,πεζοδρομιο, φροντιστηριο Αγγλικων και ατυνομικους για να του διαφυλασσουν τα δικαιωματα εναντι αυτων που του τα καταπατουν.. Και δικαιουται να τον χρησιμοποιει οποτε θελει κι οχι οποτε βολευει τους οδηγους. Επρεπε να γραψεις το αυτοκινητο και μετα να ρωτησεις τον οδηγο του αν θελει να υποβαλλει μηνυση. Τι σοι μηνυση στεκει ομως? Για εξυβριση με ροχαλα?Γιατι φθορα δεν υπαρχει! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του! | AntonisKitoudis | Τι μας έτυχε | 15 | 06-12-2011 08:57 |
Εν αγνοία της Βουλής | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 04-07-2011 20:13 |
T 800 CDI Την γνωριζετε? | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 30-01-2011 09:16 |
Τέρμα το «τζάμπα» στην Εγνατία οδό | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 12 | 19-12-2009 22:27 |
Χ..... ψηλά και αγνάντευε..... | vtheo | Χιούμορ | 13 | 17-12-2009 09:48 |