![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το spam
αλλα αυτος ο 366 ειναι μεγάλο πειραχτήρι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω εχω εντελως αντιθετη αποψη για αυτο το μαγαζι οταν ειχα το 1150 και εχω να πατησω εκει απο το καλοκαιρι του 10. Αν θελει ας γραψει ο ιδιος το (χουνερι) που μου εκανε 2 μερες προ του ταξιδιου μου στην τουρκια..........
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευτύχη και εγώ ζητώ συγνώμη. Αλλά με τους γκέουλες που υπάρχουν εδώ μέσα, τι να κάνεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
spam off
να ρωτήσω τί μάρκα δισκόπλακα αγοράσατε με 100 ευρώ ? ναι, 170 έχει η BMW δισκόπλακα αλλά από εκεί και κάτω υπάρχουν 2-3 κατηγορίες υποδέεστερων σε ποιότητα..... η αλλαγή δισκόπλακας θέλει και τα αντίστοιχα τακάκια της....σαφώς δεν μπορείς να φορέσεις τα BREMBO που θα φόραγες σε μαμά δισκόπλακα λόγω διαφορετικών στη ποιότητα υλικών. θέλω να πω, πόσο να κόστιζε η δισκόπλακα, ενώ τα τακάκια ήταν δώρο και όλα μαζί στα 100 ευρω ???? η καταπόνηση της πίσω δισκόπλακας στα 1150, και μιλάω σαν πρώην χρήστης, είναι μεγάλη και αξίζει περισσότερης προσοχής... το ζήτημα είναι να μην χρειαστεί σε 20.000 χλμ νέα δισκόπλακα και 3 αλλαγές τακακιών στο μεσοδιάστημα....έτσι καταντάει ασύμφορο και ίσως επικίνδυνο στη συνεχόμενη χρήση...... |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιός είναι ο Φαίδωνας και πού είναι?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γλυψίματα θα μάθεις
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μπραβο στον φαιδωνα !!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν ο Ευτύχης ευχαριστεί κάποιον για τη βοήθειά του,είμαστε όλοι εδω σύμφωνοι...
μπράβο Φαίδωνα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εχουμε νεο πρωθυπουργο! Ας τον γνωρισουμε καλυτερα... | black_hawk | Ελλάδα | 66 | 02-12-2011 02:18 |
Οι Έλληνες πληρώνουν την κρίση με την υγεία τους.. | black_hawk | Ελλάδα | 4 | 11-10-2011 22:41 |
Πρόβλημα με συνεργείο | karamazof | Τι μας έτυχε | 8 | 07-01-2011 22:51 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 00:23 |
Εγγυήσεις, εξουσιοδοτημένα συνεργεία και αντιπρόσωποι (τί ισχύει) | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 21-03-2009 22:31 |