![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω περιπτωσεις πελατων που εδωσαν αυτα τα χρηματα για να ανακτησουν βασεις δεδομενων της μηχανογραφησης τους, ψηφιακες υπογραφες απο φορολογικους μηχανισμους, σχεδια και μελετες μηχανικων... Αυτες οι λυσεις δεν ειναι για να σωσεις τα MP3 σου ή τη συλλογη ταινιων με τον Βεγγο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι... αν πρόκειται για αρχεία του FBI... είναι καλό το κόστος...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άνοιξε το κουτί και βγάλε τον δίσκο από μέσα κουμποσε τον σε pc η MAC και θα τα διαβάσει όλα τα δεδομένα Συνήθως οι εξωτερικοί δίσκοι κτυπάνε την πλακέτα που υπάρχει στο κουτί .Το έκανα σε αντοίστιχο πρόβλημα και ο δίσκος λυτούργισε
καλή επιτειχία και καλά Χριστούγεννα |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα βρείς σκούρα με τις παραπάνω συμβουλές, πάρε μία γνώμη κι από εδώ:
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΣΚΩΝ |
|
|||
|
|||
![]() Έχω ανακτήσει 3 φορές δεδομένα με επιτυχία 90%(πέσιμο δίσκου σε λειτουργία)
με προγράμματα recovery που κυκλοφορούν ελεύθερα στο net. Με λίγο ψάξιμο και με το κατάλληλο προγραμματάκι τα βρίσκεις(τις περισσότερες φορές) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις υποδείξεις και με συγχωρείται που άργησα να απαντήσω αλλά τώρα μόλις γύρισα από γαστροσκόπηση. Η λύση του Gemat αν και η πιό λογική με ενόχλησε στο πειραγμένο και ταλαιπωρημένο ήδη στομάχι μου. Ειναι πολλά τα λεφτά. Τα αρχεία που φυλάσσονταν ήταν φώτος από εκδρομές του φόρουμ, αναμνήσεις με τα μηχανάκια μου beverly, F 800 GS και κάποιες άλλες προσωπικές. Με βάση τις υποδείξεις σας θα ψαχτώ και θα επανέλθω.
|
|
|||
|
|||
![]()
ταινια διπλης όψεως από εδω κ περα κ γερο κολλημα, γιατι αν το βαλω στο πατωμα που ειναι πολυ ωραια λυση, βλεπω να μου το σφουγγαριζει η Μαρια
![]() Οσο για το προβλημα σου Πανο.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας. | ckalfas | Ελλάδα | 24 | 05-03-2011 15:23 |
Η εξήγηση του οφσάιτ.. | Carduelis | Ανέκδοτα | 18 | 09-12-2010 15:27 |
Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!! | gandreas | Ιδέες και σχόλια. | 64 | 04-12-2010 12:28 |
Η πιο τρελή εξήγηση στην αστυνομία | wolferin | Αστεία Video | 5 | 06-10-2009 19:56 |