![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() οκ........
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ να κλειδώσει η αγγελία, γιατί δε το θέλω τελικά, μου τη σπασαν οι συμφορουμιτες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πάρτο το εργαλείο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν το ενδιαφέρον μου το θεωρείς σπάσιμο, σου ζητάω ξανά συγνώμη. Δεν ήταν ούτε ειρωνία ούτε κουτσομπολιό ούτε τίποτα. απλό ενδιαφέρον.Μπορούσες να μου απαντήσεις απλά, για προσωπικούς λόγου. Ή να μην μου απαντήσεις καθόλου.Τέσπα, καλή χρονιά να έχεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
κομπλεξαρες ρε που υπαρχουν στο κόσμο!!!!!να ναι καλα τα χάπια και οι γιατροί!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο άνθρωπος σου απάντησε με σεβασμό κι όχι με επιθετικότητα,σου είπε οτι δεν είχε επιτυχία για καλο σου,όλο ζημιές ήταν και πρόβληματα και τίποτα παραπάνω.
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Οι περισσότεροι από αυτούς που απάντησαν έχουν GS. Ρώτησα κανένα σας τι το κάνετε το GS? Βάζω μια αγγελία για κάτι που ζητάω. Δεν έβαλα θέμα "σκέφτομαι για c1...προτάσεις" Αν το έβαζα εκεί ας έγραφε εκεί ο καθένας τη παπάτζα του. Κάντε λίγο κριτική στο τι κάνετε εσείς το GS σας και αφήστε με να χαίρομαι το C1 χωρίς να βρέχομαι στη πόλη και χωρίς να "τρώω" κλήσεις για κράνος. btw τα σπάει το 200αρι, πουλήστε τα GS και πάρτε c1, βολεύουν περισσότερο για το καφέ. Οσο για το "δεν είχε επιτυχία" ..ναι φίλε εξαιτίας της τιμής 11,000 για σκούτερ ούτε εγώ θα έδινα ακόμα και αν το ήθελα την εποχή που έβγαινε. Αλλά για 3,500 τα 200cc το exclusive, είναι κάτι παραπάνω από τρελό bargain.
Στη τελική η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί. Δε βοηθήσατε πολύ στη ανεύρεση αλλά στη πολυλογία... Peace \/ Last edited by mlock; 12-01-2012 at 20:30. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mega scooter απo την BMW; | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 12-04-2011 07:35 |
BMW SCOOTER | Slane | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 23-11-2010 16:41 |
Κλοπή scooter | panGS | Τι μας έτυχε | 11 | 19-11-2010 00:45 |
BMW SCT 800 Scooter | pepax66 | Νέα μοντέλα BMW | 14 | 16-10-2009 20:49 |
CHEETAH 150 cc scooter | MIKEVIII | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 26-08-2009 20:03 |