![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μην της το πούμε όμως! |
|
|
|||
|
|||
![]() Τιιιι ειδαν τα ματακια τους???? Εεεεεεεε? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . ... ... . .. τον Μπαμπουλη(α) Τους!!! ![]() Τα λεμε...Χρωματιστά ![]() ![]() Για σενα Ψηλε επειδη σε ...''χαλασα'' διπλα με το 2011! Last edited by XCHALLENGE; 06-01-2012 at 14:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δικά σου είναι τα αγγελούδια Αποστόλη; Κουκλάκια! Να τα χαίρεστε!! Φάε τη μπανάνα σου!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν τους ...φαινετε αλλα ΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
που ειναι η ΜΠΑΝΑΝΑ μΟΥ!!!???? Τα λεμε... ![]() ![]() ![]() Να τα χαιρομαστε τα Τεκνα μας!!! Last edited by XCHALLENGE; 06-01-2012 at 14:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Να τα χαιρόμαστε άντρα μου κι όλα τα παιδιά του κόσμου!
Είναι το μέλλον κι η ελπίδα μας! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τα λεμε...Χρωματιστά!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Να σου ζήσει ο μπέμπης Γιάννη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννάκη έχεις λόγους να παλέψεις....
Να σας ζήσει ο παίδαρος
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο μία ? Νομίζω ότι η Βίκυ χρειάζεται να αλλάζει περισσότερες φορές εσένα παρά τον πιτσιρίκο..................... ![]() ![]() ![]() Να σας ζήσει........................τα παιδιά μας είναι όντως η ελπίδα μας και ο λόγος να ζούμε.............................. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για τις ευχές κυρίες και κύριοι!
Ολοι για παιδιά μας ζούμε! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Να πούμε και καμία μ@λακία για να γελάσουμε | ckk | Χιούμορ | 4 | 18-09-2011 21:25 |
| Τσίπουρο..!!! Μία λέξη με πολλές γεύσεις.... | ARGI | Διάφορα | 16 | 21-01-2011 12:39 |
| Στον Ταυγετο με τον Βρωμιαρη........ | gsmaniac | Χωμάτινες εξορμήσεις | 56 | 26-11-2010 23:59 |
| & εδω γελαμε!!!!!!! | VICKY | Χιούμορ | 27 | 22-10-2009 04:06 |
| Γιατί γερνάμε; | skippybi | Υγεία | 6 | 15-10-2009 20:01 |