GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-01-2012, 23:23
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'
Προεπιλογή Απάντηση: αγορα καινουργιου gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ESA έχει βγάλει προβλήματα σε αρκετούς... όντως... αλλά με ποια χρήση...;;;

Εχω ακουσει πολλούς που την ανεβοκατεβάζουν εν´ κινήσει... Έχω ακούσει πολλούς που την έχουν σε μιά θέση μόνιμα κ´ δεν την έχουν ανεβάσει/κατεβάσει ή σκληρύνει/μαλακώσει ΠΟΤΕ...

Δε λέω ότι σε όσους χαλασε δεν τη δούλευαν σωστα αλλα ενα μεγαλο ποσοστό δεν τη δουλεύει σωστα.

Επίσης εφόσον πάρεις καινούρια δε θα φοράει την Ιαπωνέζικη ESA αλλά τη WP που είναι ανώτερη!!

Αν δε βαλεις ESA, εκτός του ότι θα πας σε ειδική παραγγελία για τα υπόλοιπα αξεσουάρ, θα βάλεις την ανάρτηση χειροκίνητα σε μια θεση την ημερα που θα παραλαβεις τη μπουμπού κ´ δεν πρόκειται να την ξαναρυθμίσεις ποτε.

Οι ακτινωτές δε μ´ αρεσουν καθολου αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό!!

Με το καλό να μπεις κ´ εσυ στο κλαμπ των 2 εκκεντροφόρων... γιατί έχουμε κατι 1150άρηδες που τρώνε σκόνη κ´ μας ζαλιζουν.....

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Aυτο με τα κοκκινα που σου λεει το παλληκαρι απο πανω,συν οτι μην ξεχναμε οτι η esa σαν μηχανισμος λειτουργιας,δεν εχει προβληματα...το αμορτισερ [showa] εχει...
Reply With Quote
Παλιό 10-01-2012, 23:54
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Επίσης, ότι μπορεί να ρυθμιστεί εν κινήσει ( απόσβεση) δεν πειράζει να ρυθμίζεται.... Γι αυτό φτιάχτηκε άλλωστε
Αυτό που ΔΕΝ ρυθμίζεται εν κινήσει (προφόρτιση), ΔΕΝ πρέπει να ρυθμίζεται και επίσης γι αυτό φτιάχτηκε έτσι
Επιπλέον, δεν έχω ακούσει για ΕSA να χαλάει! Μόνο το αμορτισέρ παρουσίασε βλάβες, όσο ήταν Showa. Τα νέα μέχρι στιγμής είναι ΟΚ και υπάρχουν μοτό με πάνω από 30.000 χλμ με τα νέα. Εγώ έχω κοντά 17.000 και αλλάζω ρυθμίσεις πάντα, όταν αλλάζει το οδόστρωμα, όταν βάζω συνεπιβάτη, όταν μπαίνω χώμα κλπ.
Τα ετοιμοπαράδοτα, απ' όσο ξέρω, στην Ελλάδα είναι με τα πακέτα 1 και 3. Το ESA περιλαμβάνεται. Αν δεν το θες, πας για παραγγελία.
Οι ακτινωτές ζάντες τώρα. Προσωπικά με φτιάχνουν αφάνταστα. Πέραν αυτού, 2 κάβαλος ανέβαινα από Παλαιοχώρι στις λίμνες του Καλλίδρομου. Όποιος έχει πάει ξέρει για τι φυτεμένη πέτρα μιλάμε... Είδα πολλές φορές 100αρες στο κοντέρ και ο πίσω ήταν 110 κιλά. Στούμπια, πέτρες, όλα ίσωμα! Το πόσες φορές βρήκε κάτω , δεν ξέρω... Μπορεί να μας πει ο Θανάσης (MOTION 'N STYLE) που ίσιωσε την ποδιά μετά Πάντως οι ζάντες δεν έπαθαν τίποτα. Φυσικά με ντακουνάτα TKC80
Πεζοδόμια, δεν το συζητώ.... κάθε μέρα!!!! Όλα καλά με τις ακτίνες και τα στεφάνια! Μασίφ
Προχώρα, πάρε ότι σου κάνει κέφι και κοίτα να τη φχαριστηθείς εκεί απάνω Έχετε χωματάρες μούρλια και ασφάλτινο στροφιλίκι απίστευτο!!!! GSοχώρα είσαστε!!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 00:18
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05

μην βαλεις ακτινωτες ζαντες!!
Reply With Quote
Παλιό 12-01-2012, 12:54
kornlaz Ο/Η kornlaz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ESA έχει βγάλει προβλήματα σε αρκετούς... όντως... αλλά με ποια χρήση...;;;

Εχω ακουσει πολλούς που την ανεβοκατεβάζουν εν´ κινήσει... Έχω ακούσει πολλούς που την έχουν σε μιά θέση μόνιμα κ´ δεν την έχουν ανεβάσει/κατεβάσει ή σκληρύνει/μαλακώσει ΠΟΤΕ...

Δε λέω ότι σε όσους χαλασε δεν τη δούλευαν σωστα αλλα ενα μεγαλο ποσοστό δεν τη δουλεύει σωστα.

Επίσης εφόσον πάρεις καινούρια δε θα φοράει την Ιαπωνέζικη ESA αλλά τη WP που είναι ανώτερη!!

Αν δε βαλεις ESA, εκτός του ότι θα πας σε ειδική παραγγελία για τα υπόλοιπα αξεσουάρ, θα βάλεις την ανάρτηση χειροκίνητα σε μια θεση την ημερα που θα παραλαβεις τη μπουμπού κ´ δεν πρόκειται να την ξαναρυθμίσεις ποτε.

Οι ακτινωτές δε μ´ αρεσουν καθολου αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό!!

Με το καλό να μπεις κ´ εσυ στο κλαμπ των 2 εκκεντροφόρων... γιατί έχουμε κατι 1150άρηδες που τρώνε σκόνη κ´ μας ζαλιζουν.....

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Σωστός!Καλά τα λες Κωστή.Εγώ πάντως με την esa την έχω καταβρεί γιατί είναι μεγάλη ευκολία...........Τώρα άμα κάτσει η στραβή..............έκατσε τι να κάνουμε;Ότι και να αποφασίσεις πάντως σκοπός να την γουστάρεις και να την απολαμβάνεις εσύ προσωπικά!Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες για να περνάει και η ώρα μας
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης