![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
,συν οτι μην ξεχναμε οτι η esa σαν μηχανισμος λειτουργιας,δεν εχει προβληματα...το αμορτισερ [showa] εχει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης, ότι μπορεί να ρυθμιστεί εν κινήσει ( απόσβεση) δεν πειράζει να ρυθμίζεται.... Γι αυτό φτιάχτηκε άλλωστε
Αυτό που ΔΕΝ ρυθμίζεται εν κινήσει (προφόρτιση), ΔΕΝ πρέπει να ρυθμίζεται και επίσης γι αυτό φτιάχτηκε έτσι ![]() ![]() Επιπλέον, δεν έχω ακούσει για ΕSA να χαλάει! Μόνο το αμορτισέρ παρουσίασε βλάβες, όσο ήταν Showa. Τα νέα μέχρι στιγμής είναι ΟΚ και υπάρχουν μοτό με πάνω από 30.000 χλμ με τα νέα. Εγώ έχω κοντά 17.000 και αλλάζω ρυθμίσεις πάντα, όταν αλλάζει το οδόστρωμα, όταν βάζω συνεπιβάτη, όταν μπαίνω χώμα κλπ. Τα ετοιμοπαράδοτα, απ' όσο ξέρω, στην Ελλάδα είναι με τα πακέτα 1 και 3. Το ESA περιλαμβάνεται. Αν δεν το θες, πας για παραγγελία. Οι ακτινωτές ζάντες τώρα. Προσωπικά με φτιάχνουν αφάνταστα. Πέραν αυτού, 2 κάβαλος ανέβαινα από Παλαιοχώρι στις λίμνες του Καλλίδρομου. Όποιος έχει πάει ξέρει για τι φυτεμένη πέτρα μιλάμε... Είδα πολλές φορές 100αρες στο κοντέρ και ο πίσω ήταν 110 κιλά. Στούμπια, πέτρες, όλα ίσωμα! Το πόσες φορές βρήκε κάτω , δεν ξέρω... Μπορεί να μας πει ο Θανάσης (MOTION 'N STYLE) που ίσιωσε την ποδιά μετά ![]() ![]() ![]() Πάντως οι ζάντες δεν έπαθαν τίποτα. Φυσικά με ντακουνάτα TKC80![]() Πεζοδόμια, δεν το συζητώ.... κάθε μέρα!!!! Όλα καλά με τις ακτίνες και τα στεφάνια! Μασίφ ![]() ![]() ![]() ![]() Προχώρα, πάρε ότι σου κάνει κέφι και κοίτα να τη φχαριστηθείς εκεί απάνω ![]() ![]() Έχετε χωματάρες μούρλια και ασφάλτινο στροφιλίκι απίστευτο!!!! GSοχώρα είσαστε!!!!![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μην βαλεις ακτινωτες ζαντες!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά τα λες Κωστή.Εγώ πάντως με την esa την έχω καταβρεί γιατί είναι μεγάλη ευκολία...........Τώρα άμα κάτσει η στραβή..............έκατσε τι να κάνουμε;Ότι και να αποφασίσεις πάντως σκοπός να την γουστάρεις και να την απολαμβάνεις εσύ προσωπικά! Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες για να περνάει και η ώρα μας![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| καινουργιο top case για bmw 650 gs 2004-2007 | thanasis650 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 13-01-2013 16:43 |
| Η καινούργια πινακίδα κοντά στο ΑΤΜ της Τράπεζας, γράφει.......... | MARK | Χιούμορ | 16 | 14-03-2011 00:03 |
| Karoo για Χωματινους αλλά & Bridgestone BW για F800ηδες | mAthosalas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 06-02-2011 12:10 |
| Διαφορικο καινουργιο για BMW R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 12-12-2010 12:48 |
| Προτάσεις για ζελατινα για R1100GS | MIHALIS TZIMAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 28-05-2010 07:08 |