10-01-2012, 23:54
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black
και μπλουζάκια ΚΤΜ
|
|
Απάντηση: αγορα καινουργιου gs
Επίσης, ότι μπορεί να ρυθμιστεί εν κινήσει ( απόσβεση) δεν πειράζει να ρυθμίζεται.... Γι αυτό φτιάχτηκε άλλωστε
Αυτό που ΔΕΝ ρυθμίζεται εν κινήσει (προφόρτιση), ΔΕΝ πρέπει να ρυθμίζεται και επίσης γι αυτό φτιάχτηκε έτσι 
Επιπλέον, δεν έχω ακούσει για ΕSA να χαλάει! Μόνο το αμορτισέρ παρουσίασε βλάβες, όσο ήταν Showa. Τα νέα μέχρι στιγμής είναι ΟΚ και υπάρχουν μοτό με πάνω από 30.000 χλμ με τα νέα. Εγώ έχω κοντά 17.000 και αλλάζω ρυθμίσεις πάντα, όταν αλλάζει το οδόστρωμα, όταν βάζω συνεπιβάτη, όταν μπαίνω χώμα κλπ.
Τα ετοιμοπαράδοτα, απ' όσο ξέρω, στην Ελλάδα είναι με τα πακέτα 1 και 3. Το ESA περιλαμβάνεται. Αν δεν το θες, πας για παραγγελία.
Οι ακτινωτές ζάντες τώρα. Προσωπικά με φτιάχνουν αφάνταστα. Πέραν αυτού, 2 κάβαλος ανέβαινα από Παλαιοχώρι στις λίμνες του Καλλίδρομου. Όποιος έχει πάει ξέρει για τι φυτεμένη πέτρα μιλάμε... Είδα πολλές φορές 100αρες στο κοντέρ και ο πίσω ήταν 110 κιλά. Στούμπια, πέτρες, όλα ίσωμα! Το πόσες φορές βρήκε κάτω , δεν ξέρω... Μπορεί να μας πει ο Θανάσης (MOTION 'N STYLE) που ίσιωσε την ποδιά μετά   Πάντως οι ζάντες δεν έπαθαν τίποτα. Φυσικά με ντακουνάτα TKC80
Πεζοδόμια, δεν το συζητώ.... κάθε μέρα!!!! Όλα καλά με τις ακτίνες και τα στεφάνια! Μασίφ   
Προχώρα, πάρε ότι σου κάνει κέφι και κοίτα να τη φχαριστηθείς εκεί απάνω  Έχετε χωματάρες μούρλια και ασφάλτινο στροφιλίκι απίστευτο!!!! GSοχώρα είσαστε!!!! 
|