![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν διαβαζω γιωργο μου μονο..........ειμαι καθημερινα μεσα στην αγορα και βλεπω
![]() τι να μου πουν..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαρακι, τι σου λεει η αγορα για την πληροτητα των Ελληνικων χειμερινων προορισμων τα Χριστουγεννα που περασαν????? Και μην μου πεις για μειωση τιμων διοτι το ξενοδοχειο των 200ε που το εκανε 180 δεν μου λεει τιποτα. Η Αραχωβα παρεπιπτοντως ηταν τιγκα!!!!! Με τιμες απο 120 το φτηνοτερο μεχρι 350ε!!! Α, Υπηρχαν και με 80 αλλα στα 20κμ μακρυτερα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περίμεναν τους έλληνες για να δουλέψουν και κάθισαν στον πάγο Όταν για μια εβδομάδα διακοπών ,μια οικογένεια χρειάζεται γύρω στα χίλια ευρώ Μπορώ να σου μιλήσω για το καθημερινό λουκέτο που βάζουν μαρμαραδικα και μένουν άνεργοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με οικογένειες... Η αγορα πέθανε,η ανεργία γιγαντωνεται και δεν υπάρχει μέλλον.....δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια Γιωργη....δεν υπάρχει σωτηρία μέσα απο τον δρόμο της σωτηρίας των τραπεζών.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επίσης όμως, δεν αμφισβητείται ότι η αγορά πεθαίνει λίγο - λίγο και κάθε μέρα πληθαίνουν οι άνεργοι..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Την Βουλγαρια την εζησα απο το 2001 μεχρι το 2010 που απελυθην. Εξι-δεκα φορες τον χρονο ανεβαινα Βαρνα για το εκει γραφειο της εταιρειας που δυλευα. Ανεβηκα και καμια δεκαρια φορες στο Βανσκο και ......ρωτησα. Το Βανσκο ναι δουλευε με Ελληνες αλλα οχι με μονον με Ελληνες, οι Ελληνες, των διακοποδανειων να σημειωσουμε γιατι ειναι σημαντικο - αποτελουσαν το 20% των πελατων του. Το Βανσκο δουλευει κυριως με Τουρκους και Ρουμανους...και κατι μαφιοζους Βουλγαρους. Το 20% αυτο των Ελληνων απλως εμεινε στην Ελλαδα και πηγε σε Ελληνικους προορισμους χωρις διακοποδανειο φετος. Αν κανεις συγκριση των στοιχειων του 2008 και του 2011 μεταξυ Βανσκο -Αραχωβας-3/5 πηγαδια - καιμκατσαλαν κ.λ.π θα δεις οτι φετος οι Ελληνικοι προορισμοι τα χριστουγεννα ηταν ενισχυμενοι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Κωστα, υπηρετω τον τουρισμο 30 χρονια τωρα, το οτι το βανσκο ηταν αδειο απο Ελληνες (οπως και η αυστρια παραδοσιακος Χριστουγενιατικος προορισμος των Ελληνικων διακοποδανειων ) δεν σημαινει οτι ξερεις την αγορα. Η αγορα ναι ειναι τραγικα πεσμενη, αλλα αναρωτησου πια αγορα/ποιες αγορες ειναι πεσμενη...παντως οχι η τουριστικη αγορα. π.χ η κινητη τηλεφωνια δουλευει καργα, το ρουχο, το αυτοκινητο και το παπουτσι οχι!! διοτι ολα αυτα = δανεια επι 20 χρονια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εσυ ανεφερες τους χειμερινους προορισμους και εχοντας κανει απο το 2004...3 φορες χριστουγεννα στην βουλγαρια,σου λεω οτι το 80% των τουριστων ηταν ελληνες
![]() και οτι ο παρνασσος δουλεψε 3 ημερες...δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ανεργια και φτωχεια... ![]() εχεις μια ταση να τα κανεις αχταρμα σημερα........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπιζω καποτε να το καταλαβουμε αυτο. Ετσι σημερα που δεν υπαρχουν δανεια η εικονικη αυτη ευμαρεια παει πεθανε, και καλα θα κανουμε να βαλουμε στο κεφαλι αμς οτι δεν θα ξαναερθουν τετοιες εποχες.......πανε και τελιωσανε! Αφου λοιπον κοπηκανε τα δανεια διοτι το δανεικο χρημα ακριβηνε κι ετσι σταματησε η προμηθεια του και το αλογιστο μοιρασμα του το οποιο μοιρασμα μεγαλωνε την καταναλωτικη αναπτυξη μεσω δανεικων φυσικο επακολουθο ηταν να κλινουνε και οι επιχειρησεις που το αποροφουσαν. Ετσι να'σου η ανεργια! Αν το χρημα που μοιραζοταν σε διαφορων λογης δανεια μοιραζοταν στην παραγωγικη αναπτυξη τοτε θα ειμασταν πολυ μακρια απο αυτο που ζουμε σημερα. Αντι αυτου αυτο που φτιαχναμε/παραγαμε μεχρι τοτε το εισαγαμε, φτηνοτερα μεν αλλα το εισαγαμε....με δανεικα. Ετσι η μεταποιηση εξαφανιστηκε (πηγε Βουλγαρια) και η χωρα αποβιομηχανοποιηθηκε (πιρελι. γκουνγιαρ κ.λ.π.) Και σιγα σιγα φτασμαε στην διαρκως διογκουμενη ανεργια..... Ελπιζω κι αυτο να γινεται αντιληπτο, αν οχι.......λυπαμαι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τεσπα Κωστα....υποχωρω με τα στοιχεια του ΣΕΤΤΕ υπο μάλης που διαφωνουν με εσενα και συμφωνουν με εμενα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το bansko...δουλευει με πενθημερα πακετα και η σεζον του ειναι 5 μηνες Ο λογος που εχει μεγαλη σεζον,ειναι οτι οι εγκαταστσεις του χιονοδρομικου ειναι υπερσυνχρονες με 180 κανονακια χιονιου.....αυτο σημαινει οτι οι πιστες δουλευουν,ανεξαρτητα των καιρικων συνθηκων.... ![]() Εισαι λιγο ανημερωτος στο θεμα βουλγαρια,αλλα σε δικαιολογω..... ![]() Πως βρεθηκαμε απο την ισλανδια στο μπανσκο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διότι εσύ πληρώνεσαι ανά απάντηση. Από κάπου παίρνεις λεφτά. Δεν εξηγάται αλλιώς... kardia mou. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
27 λόγοι που είμαι περήφανος που δεν είμαι γερμανός!! (και ένα πα | MARK | Διάφορα | 12 | 30-12-2011 22:44 |
Ελβετία: Τέλος στις αφορολόγητες καταθέσεις! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 10 | 27-10-2010 09:44 |
Αλλαγή θερμαινόμενων grip σε R1100GS. Αν δεν θέλεις να τα σκάσεις χοντρά... | Atsalinos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 11-05-2010 00:32 |
Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;... | NLS | Γενικά - Αναβάτης | 80 | 24-07-2009 13:13 |
Τι δεν θες ν ακουσεις σε μια εγχειρηση | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 13-03-2009 17:54 |