GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-01-2012, 13:45
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Φυλάκιση για θανάτωση σκύλου..

μακαρι να συνεχιστουν οι ποινες......γιατι οι πραξεις αυτες,ειναι πολλες
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 13:37
black_hawk Ο/Η black_hawk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Κερκυρα
Μoto: GS 1200

Αντε, και σε αλλα, και αλλου, και ΠΑΝΤΑ!
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 15:59
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Επιτέλους κάτι κινείται .

Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 16:12
N4pSt3R Ο/Η N4pSt3R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Ορεστιάδα N 41.500269,E 26.532206
Μoto: R1200 GS TT Desierto 3

Να του σπάσουνε τα χέρια με την βαριοπούλα το κ@θίκι!!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-01-2012, 21:34
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Άλλα ήθη - άλλες εποχές πρέπει να ζούμε.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ενός νεαρού άνδρα ότι ένας μοναχός από την Ιερά Μονή Oμπλού της Πάτρας, βγήκε έξω και εκτέλεσε εν ψυχρώ ένα σκυλί με μία καραμπίνα…
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής. Όπως αναφέρει το isthmos, o νεαρός άνδρας ήθελε να εκπαιδεύσει το σκυλί του στο κυνήγι.
Έτσι όταν πήγε στην περιοχή του Ομπλού λίγο έξω από την Πάτρα, είδε τον ρασοφόρο να βγαίνει από το μοναστήρι και να δολοφονεί το σκυλί του μπροστά στα μάτια του.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ενώ οι μοναχοί είχαν κλειστεί στην ιερά μονή. Αστυνομικός πήγε και παρέλαβε το όπλο για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άδεια.

Reply With Quote
Παλιό 15-01-2012, 10:11
tsitsos Ο/Η tsitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: βολος
Μoto: r 1100 gs

στην παλαια διαθηκη εφαρμοζοταν το οφθαλμος αντι οφθαλμου, και οδοντα αντι οδοντος...
Reply With Quote
Παλιό 16-01-2012, 01:06
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Είμαι αντίθετος στον βασανισμό και τη θανάτωση οποιουδήποτε ζώου, είτε αδέσποτου είτε όχι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Αλλά θα πω δυο κουβέντες, να δούμε κι απ' την άλλη πλευρά.

Μεγάλωσα σε χωριό, όπου είχαμε κότες. Η μάνα μου, κάθε μέρα, σηκωνόταν απ' τις 7 το πρωί, για να τις βγάλει απ' το κοτέτσι τους, να το ξυστρίσει για κανά μισάωρο (και βάλε) να καθαρίσει, να τις ταΐσει, να τους βάλει το νερό τους. Το απόγευμα ξανά τις φώναζε, τάισμα και μέσα στο κοτέτσι. Αν καμμιά τους αρρώσταινε, έστελνε τον συγχωρεμένο τον πατέρα στη πόλη, στον κτηνίατρο για φάρμακο, και της το 'δινε αγκαλιά, σα να 'τανε μωρό. Άσε το καθάρισμα και τσουβάλιασμα της τροφής τους. Κόπος ατελείωτος, και έξοδα όλη η διαδικασία όπως καταλαβαίνετε. Κάποιοι "μάγκες" όμως συγχωριανοί, που δε ξέραν τι πα να πει δένω το σκυλί μου στην αυλή μου, τα αμολάγανε να τριγυρνάνε στο χωριό, και αλίμονο αν πετυχαίνανε καμμιά κότα στο διάβα τους. Πόσες φορές θυμάμαι τη μάνα, να κλαίει για τις πνιγμένες κότες της. Κι αν πετύχαινε απ' έξω απ' το οικόπεδό μας κανένα τέτοιο σκύλο, ε, του πέταγε ότι έβρισκε μπρος της, αλλά που να τον προλάβει ... Ποιός έχει το δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Μήπως, λέω μήπως, κι ο δράστης είδε κι απόειδε απ' τα αδέσποτα να του χαλάν τον κόπο του, και θόλωσε; Που ήταν όλοι αυτοί οι φιλόζωοι να τα μαζέψουν, κι αυτός ο δικαστής να επιβάλλει αντίστοιχη ποινή στον δήμαρχο που δε μεριμνά για την περισυλλογή και φύλαξη των αδέσποτων ζώων;

Κι αυτό με τον μοναχό που σκότωσε τον σκύλο. Δεν έχουμε την άποψή του, ή της μονής να ξέρουμε και την άλλη πλευρά. Αλλά, ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκυλιού, το είχε πάει για εκπαίδευση. Και να το εκπαιδεύσει σε τι; Να του φέρνει τα ζώα που ο ίδιος θα σκότωνε. Αλλά ξέχασα, εκείνα τα άτυχα πουλιά, ή οι λαγοί, δεν έχουν καμμιά αξία, και μπορούμε να τα σκοτώνουμε για χόμπι ...

Last edited by Fuji; 16-01-2012 at 01:17.
Reply With Quote
Παλιό 16-01-2012, 01:31
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι αντίθετος στον βασανισμό και τη θανάτωση οποιουδήποτε ζώου, είτε αδέσποτου είτε όχι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Αλλά θα πω δυο κουβέντες, κι απ' την άλλη πλευρά.

Μεγάλωσα σε χωριό, όπου είχαμε κότες. Η μάνα μου, κάθε μέρα, σηκωνόταν απ' τις 7 το πρωί, για να τις βγάλει απ' το κοτέτσι τους, να το ξυστρίσει για κανά μισάωρο (και βάλε) να καθαρίσει, να τις ταΐσει, να τους βάλει το νερό τους. Το απόγευμα ξανά τις φώναζε, τάισμα και μέσα στο κοτέτσι. Αν καμμιά τους αρρώσταινε, έστελνε τον συγχωρεμένο τον πατέρα στη πόλη, στον κτηνίατρο για φάρμακο, και της το 'δινε αγκαλιά, σα να 'τανε μωρό. Άσε το καθάρισμα και τσουβάλιασμα της τροφής τους. Κόπος ατελείωτος, και έξοδα όλη η διαδικασία όπως καταλαβαίνετε. Κάποιοι "μάγκες" όμως συγχωριανοί, που δε ξέραν τι πα να πει δένω το σκυλί μου στην αυλή μου, τα αμολάγανε να τριγυρνάνε στο χωριό, και αλίμονο αν πετυχαίνανε καμμιά κότα στο διάβα τους. Πόσες φορές θυμάμαι τη μάνα, να κλαίει για τις πνιγμένες κότες της. Κι αν πετύχαινε απ' έξω απ' το οικόπεδό μας κανένα τέτοιο σκύλο, ε, του πέταγε ότι έβρισκε μπρος της, αλλά που να τον προλάβει ... Ποιός έχει το δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Μήπως, λέω μήπως, κι ο δράστης είδε κι απόειδε απ' τα αδέσποτα να του χαλάν τον κόπο του, και θόλωσε; Που ήταν όλοι αυτοί οι φιλόζωοι να τα μαζέψουν, κι αυτός ο δικαστής να επιβάλλει αντίστοιχη ποινή στον δήμαρχο που δε μεριμνά για την περισυλλογή και φύλαξη των αδέσποτων ζώων;

Κι αυτό με τον μοναχό που σκότωσε τον σκύλο. Δεν έχουμε την άποψή του, ή της μονής να ξέρουμε και την άλλη πλευρά. Αλλά, ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκυλιού, το είχε πάει για εκπαίδευση. Και να το εκπαιδεύσει σε τι; Να του φέρνει τα ζώα που ο ίδιος θα σκότωνε. Αλλά ξέχασα, εκείνα τα άτυχα πουλιά, ή οι λαγοί, δεν έχουν καμμιά αξία, και μπορούμε να τα σκοτώνουμε για χόμπι ...

Eπειδή τυχαίνει να έχω 2 χάσκυ και σε πρόσφατη επίσκεψη στα πεθερικά μου στο χωριό τα αφήσαμε ελεύθερα στην αυλή και λείψαμε για κάνα μισάωρο, αυτά πέρασαν το συρματόπλεγμα με το οποίο ήταν περιφραγμένο το κοτέτσι και έπνιξαν 50 κότες , έχω να πω το εξής:

Τα σκυλιά έκαναν αυτό που τα οδηγεί το ένστικτό τους να κάνουν και οποιαδήποτε τιμωρία είναι σαν να εναντιώνεσαι στη φύση. Υπεύθυνοι είμαστε εμείς (ο νοήμων άνθρωπος) που δεν λάβαμε τα μέτρα ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή και όχι φυσικά τα ζώα που ενήργησαν βάσει της φύσης τους για την οποία κανείς δεν μπορεί να τους καταλογίσει ευθύνες.

Τώρα βέβαια με αυτά που άκουσα απ την πεθερά μου έφτασα στα όρια να ξεσπάσω στα χάσκυ , αλλά το σκέφτηκα πιο ώριμα και τη ....γλίτωσαν!!!!

Υ.Γ. Στο τσακ τα προλάβαμε γιατί ήταν έτοιμα να περάσουν και στη γειτόνισσα και εκεί πλέον υπάρχουν από μεριάς μου σοβαρές ευθύνες

Last edited by megalopsyxos; 16-01-2012 at 01:36.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης