![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια πολλά φίλε μου! Να είσαι πάντα γερός εσύ κι αυτοί που αγαπάς!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια σου πολλα ευτυχη μου,πάντα με χαμόγελο και υγεία σου ευχομαι,κι οτι επιθυμείς ευχή μου ειληκρηνα
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλόχρονος και πολύχρονος Ευτύχη ,
υγεία και ευτυχία ...... Όλα σου τα όνειρα να γίνουν και να είσαι δυνατός! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΤΥΧΗ ΦΙΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΟς ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟς ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΓΑΠΑς ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.,..,. Υ.Γ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΡΑΤΕΙ 40 ΜΕΡΕς ΛΕΜΕ ΕΜΕΙς ΕΔΩ ΑΠΑΝΟΥ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ευτύχη Χρόνια σου Πολλά και ευτυχισμένα να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!! ![]() ![]() να τα εκατοστήσεις..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχάρα Χρόνια Πολλά και Καλά φίλε! Να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένεια και οι φίλοι σου! Σου εύχομαι ολόψυχα να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτύχη Χρόνια πολλά και καλά!
Πάντα υγεία και χαρά! Πολλά, όμορφα και όρθια χιλιόμετρα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια καλα και παντα ορθιος !!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια Πολλά και καλά Ευτύχη γεμάτα από υγεία να σε χαίρονται. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() πολυχρονος και ευτυχισμενος............παντα χαμογελαστος
![]() ![]() ολα τα καλα παιδια ........αιγοκεροι ειναι???? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Oδοιπορικο στην Μεσσηνια-Λακωνια | nordkapp | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 10-12-2011 14:30 |
Και του σαλονιού και του λιμανιού! | gemara | Χωμάτινες εξορμήσεις | 12 | 23-10-2011 20:37 |
Χρόνια πολλά στον Ευτύχη (Eftixis) !!! | yns | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 58 | 31-08-2011 23:57 |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Χρόνια πολλά στον Ευτύχη (Eftixis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 27 | 08-04-2011 09:49 |