![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω οτι η κουβεντα αυτη μπορει να βγαλει πουθενα...
αν η κοινωνια και ο κοσμος εχει λεφτα μπορει να το κρινει καποιος απλα κανοντας μια βολτα εξω...εκει ο καθενας μπορει να κρινει τι και πως...και αναλογος να βγαλει το δικο του πορισμα... αν ολος ο κοσμος λεει οτι τα βγαζει δυσκολα περα...και καποιοι ισχυριζονται οτι ο κοσμος εχει λεφτα τι να πω...το μελλον θα δειξει...!!! σιγουρα καποιοι εχουν πολλα λεφτα (με τον ενα ή αλλον τροπο) οι οποιοι θα συνεχισουν να εχουν μιας και κανενας δεν εχει βαλει τα δικα τους λεφτα στο ματι...προηγουνται οι συνταξιουχοι και μισθωτοι...βλεπεις...!!! Last edited by asotosios; 18-01-2012 at 14:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειναι πανω κατω οι ιδες με άλλες χρονιες, που αλλου επεφταν κατα 30% απο την προηγουμενη ανευαινοντας 30% σε άλλες!!!! Φιλε μου ειμαι στον τουρισμο 30 χρονια τωρα και τα στοιχεια του ΣΕΤΤΕ τα παρακολουθω ανελιπως. Το οτι το Μπανσκο, οπως και η αυστρια, δεν ειχε Ελληνες φετος ας μην το αναζητησουμε στην υποτιθεμενη φτωχεια αλλα στις αγροτικες επιχορηγησεις και στα διακοπο/καρτο δανεια που κοπηκαν. Ο ελληνας ποτε δεν ειχε λεφτα να πηγαινει Χριστουγεννα στην Ντισνευλαντ και στην Αυστρια.....οι τραπεζες και η ΕΕ του τα εδιναν και οχι τσαμπα τα πρωτα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειπες και κατι σωστο.................
![]() το οτι ειχε τρεις ημερες πληροτητα η αραχωβα....δεν σημαινει οτι υπαρχουν φραγκα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπερδεύτηκα...
α. Από τα ιδιωτικά δάνεια βούλιαξε η Ελλάδα ή από το Δημόσιο χρέος; β. Δηλαδή, το ότι βρίσκονται Γερμανοί, Αμερικάνοι κ.λ.π. τουρίστες στα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη, να περιμένουμε την επικείμενή χρωκοπεία της χώρας τους; γ. τέλος... δεν νομίζω πως στο ερώτημα του θέματος που ξεκίνησε, τα παραπάνω να είναι η απάντηση ή λύση! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μας ξεμπερδεψες..........
![]() ο γιωργος εννοει τοι η ελλαδα δεν εχει βουλιαξει και οτι οι ελληνες εχουν πολλα φραγκα και γεμιζουν τα χειμερινα θερετρα........ετσι γιωργο????? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μα τον θεο σαν μικρο παιδι κανεις με αυτο που γραφεις........... Θυμασαι εσυ την Αραχωβα να εχει αυτην την πληροτητα πλην των 3ημερων ολα αυτα τα χρονια? Η Αραχωβα γεμιζει τον χειμωνα στα 3ημερα και Σ/Κ και η μυκονος το Πασχα και το καλοκαιρι...............τουλαχιστον απο το 1981 που αρχισα να ζω την εφηβεια μου ζεστα!!!!!!!!! Ξερεις εσυ κανεναν να πηγαινει στην Αραχωβα το καλοκαιρι και στην Μυκονο χειμωνα???? Η αραχωβα ειναι γεματη κατα 70+% και ολα τα Σ/Κ του χειμωνα.......ΣΗΜΕΡΑ!!!! Αν υπηρχε αυτος ο καταποντισμος που μου λες τοτε η Αραχωβα επρεπε να εχει κατεβασει τις τιμες στο 50+% αυτων του 2008 και παλι η πληροτητα να μην υπερβαινει το 50-60% τα φετινα χριστουγεννα. Ξερεις τι τιμες παιξαν στην Αραχωβα φετος? Μην μου πεις τα 50ε στα 5κμ εξω απο αυτην και στις ανηλεες τρωγλες μεσα σε αυτην! Σου ειπα εχω ξενοδοχο στην Αραχωβα και στα λεω απο πρωτο χερι. 20 δωματια εχει 200ε το δωματιο με πρωινο ακατεβατα τα εδωσε.... και ηταν στο 100% ΟΛΗ την περιοδο των Χριστουγεννων....απο ελληνες. Ξερεις ποσο ειχε να φας σε μια ταβερνα στην αραχωβα? ασε καλυτερα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οοοοολοι? οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι. Κωστα, κοιτα επιτελους τα στοιχεια και μην κρινεις μονον απο αυτο που βλεπεις γυρω σου διοτι εσυ κι εγω κινουμαστε σε περιορισμενο χωρο, δεν μπορουμε να ξερουμε τι γινεται σε ολοκληρη την ελλαδα. Εδω δινει τα στοιχεια της φτωχειας στην Ελλαδα το 2007 - προ κρισης=21%. Ξερεις τοτε στην Αραχωβα δεν επεφτε καρφιτσα και το Μπανσκο ηταν γεματο Ελληνες. Εδω δινει τα στοιχεια της φτωχειας το 2011-δυο χρονια μεσα στην κριση=20,1%. Οπου και παλι η Αραχωβα ειναι φουλ το Μπανσκο ομως οχι!!! το δευτερο συμβαινει διοτι τωρα ο ελληνας δεν εχει το δανειο για να παει εκει αλλα και φυλαγεται......... Γιατι λοιπον να ξεσηκωθουμε και ποιος να ξεσηκωθει???? Αν ειναι να μιλαμε ας μιλαμε με στοιχεια κι οχι απο αυτο που βλεπουμε γυρω μας, δεν φτανει..... Last edited by GeorgeP; 19-01-2012 at 11:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχω σταματησει να εμπιστευομαι .....τα στοιχεια μεγαλη παραποιηση και καμμια σχεση με την πραγματικοτητα...... ![]() η καθημερινη επαφη με την αγορα ,ειναι το καλυτερο στοιχειο.... ![]() αν καθομουν ολη μερα σπιτι μου και διαβαζα στοιχεια,θα νομιζα οτι στην ελλαδα ολα ειναι μια χαρα..........μεχρι και την ΟΝΕ κοροιδεψαν με στοιχεια,μην ξεχνιομαστε... ![]() εδω και καιρο μιλανε με ποσοστα για ανεργια..........καμμια σχεση με την πραγματικοτητα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η αξιοπιστια και η φερεγγυοτητα των στοιχειων σου απτονται αυτων που βλέπεις σε ακτινα 20κμ γυρω απο την περιοχη που ζεις........λογικοτατο!!! Οπως λογικοτατο ειναι τα χειμερινα θερετρα (τα Ελληνικα) να ειναι γεματα πραγαμ που ερχεται σε αντιθεση με τα δικα σου στοιχεια, της φτωχειας σε ακτινα 20κμ!!!! Αχ ρε Κωστα και να ηξερες πως ζει ο Καμπος, που τα τρωει και που τα βρισκει...........κι αυτος ανεργος δηλωνει...............και γιαυτο θα κλεισουν και τους δρομους τον Φλεβαρη-Μαρτη. Υπαρχει πολυυυυυυυυυ λιπος ακομα Κωστααααααα................ Κατσε να σταματησει η καταστροφολογια μετα την συναψη του νεου μνημονιου των 130δις και θα σου πω εγω απο που ξεφυτρωνουν αυτοι που σημερα ''φυλαγονται''. Την ΟΝΕ ΔΕΝ την κοροιδεψαν, η ΟΝΕ ΗΞΕΡΕ και ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ τα στοιχεια με την GOLDMAN SACHS μαζι τους....... Σου υπενθυμιζω το ιδιο εκανε και η Γαλλια αλλα και η Γερμανια οπου η δευτερη δεν περιελαβε στους προυπολογισμους της τα 3τρις ελλειμα της ενοποιησης με την Α. Γερμανια. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όσους δεν έχουν φύγει ακόμη...μια βόλτα στην Πάρνηθα!! | Epsime | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 07-08-2011 15:15 |
Κι αν ακόμα δεν πίνετε Absolut τώρα θα ξεκινήσετε!!! | Slane | Χιούμορ | 8 | 08-11-2010 23:11 |
Δεν μας έχετε δείξει ακόμη το πραγματικό χρέος”! | gsmaniac | Κόσμος | 20 | 10-09-2010 02:36 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |