![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλά χρόνια τώρα, εισάγουμε γάλα από Γερμανία, Γαλλία κλπ...
Θυμάμαι το 2000, που δούλευα σε πλοία της Αδριατικής, να μεταφέρουμε αβέρτα φορτηγά ψυγεία με ανοξείδωτες εσω-έξω δεξαμενές, τότε κυρίως από Γαλλία. Η παραγωγή μας δεν φθάνει, ως γνωστόν... Κάτι που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι η τάση για μποϋκοτάρισμα Ευρωπαϊκών προϊόντων. Εννοείται πως θα προτιμήσουμε τα Ελληνικά. Όταν όμως πρόκειται να διαλέξουμε μεταξύ ενός Γερμανικού και ενός ισότιμου Ιαπωνικού ή Αμερικανικού για παράδειγμα;;; Ποτέ δεν κατάλαβα, αυτήν τη νοοτροπία... Είναι σαν να εργάζεσαι σε ένα εργοστάσιο και επειδή δεν σου πληρώνει, ας πούμε, τις υπερωρίες σωστά ο βιομήχανος, να το σαμποτάρεις, προτιμώντας τα προϊόντα του ανταγωνιστή!!!! Μα, αν κλείσει το εργοστάσιο που εργάζεσαι θα μείνεις άνεργος!!!! Πιο σωστό θα θεωρούσα να στήριζες την επιχείρηση ή τους συνεταίρους/συμμάχους σου και να προσπαθούσες να διαπραγματευτείς την θέση σου και όχι να επιδιώκεις την ζημιά τους/σου... |
|
|
|||
|
|||
|
Αύριο πρωί φεύγω για 4 ημέρες Ελβετία φίλε. Επιστ΄ρέφω Δευτέρα βράδυ. Στον Καφέ της τετάρτης θα σου φέρω κεφίρ . Η συνταγή είναι απλή. Θα τα πούμε .............
|
|
|
|||
|
|||
|
ενδιαφερον θεμα...
αυτους τους σπορους κεφιρ...που μπορουμε να τους βρουμε...??? |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει και δεν είναι σπόροι. Είναι ζωντανός οργανισμός(συγνήμη για τυχον λάθηαλα δεν έχω μαζι μου τα ματια μου). Θα σου δώσει καποιοιος φίλος λίγο και όταν μεγαλώσει θα δανείζεις και εσύ. Μην τυχον και αγοράσεις και πανάκριβος είναι και δεν ξερεις τι θα σου δώσουν. Ειναι άσπρο σφουγγάρι η σαν ζελές. ..........................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Γιάννης μιλά για την εξαπάτηση που προέρχεται από την διαφημιστική καμπάνια ! |
|
|
|||
|
|||
|
Αργησες, σε προλαβε ο ιδιος πολυ πριν!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ξέρετε οτι στο Αμέρικα , όπου η δικαιοσύνη δεν σέρνεται όπως στο Ελλάντα, υπάρχουν άνθρωποι που εναγωνίως ψάχνουν την αναντιστοιχία σε διαφημίσεις, συσκευασίες κτλ ώστε να διεκδικούν χιλιάδες δολ σε αποζημιώσεις που επιδικάζονται σύντομα και υπέρ του καταγγέλοντα....
Γιατί όχι και εδώ ? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένα είναι σίγουρο. Το φρέσκο (χαμηλής παστερίωσης) Ελληνικό γάλα αυτό δηλ. που διατηρείται στο ψυγείο 4-5 μέρες έχει υποστεί επεξεργασία περίπου στους 75 βαθμούς και διατηρεί όλες τις βιταμίνες ενώ το υψηλής παστερίωσης (μακράς διαρκείας) και κατά κύριο λόγο εισαγόμενο, επεξεργάζεται σε πάνω από 120 βαθμούς και μαζί με τα μικρόβια καταστρέφεται και η οποιαδήποτε διατροφική αξία του. Δεν είναι τυχαίο ότι λένε όταν βράζεις το γάλα που παίρνεις απευθείας από το ζώο, να μην αρχίσει να κοχλάζει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Διατρoφολογιας το αναγνωμα.. ΠPΟΣΧΩΜΕΝ!
![]()
|
![]() |
|