![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μίλησα με τον Κώστα και ήταν κατατοπιστικότατος.
χρησιμοποιεί το ποιοτικότερο δυνατόν υλικό για plexiglass, έχει ISO, κάνει φινίρισμα, χρησιμοποιεί το ίδιο πάχος με τη μαμίσια και επιπλέον διαλέγεις τόνο στο φιμέ. Το σημαντικότερο, γλυτώνω 200 ευρώ κόστος.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Την έχω βάλει κ εγω. 120 Ευρω μαζι με τα φλαπς.
Είχα ρωτήσει για την φιμε στη BMW κ όταν άκουσα το 300+++ κάτι έπαθα... Έχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ 1150. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΜΕ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑ...
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω εχω βαλει 10 εκατοσταστα ψηλοτερη απο την ADV και πισσα φιμε!πολυ καλη δουλεια!!!πολυ καλη τιμη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
+1000! Eδω κ 2 χρονια....
|
|
|
|||
|
|||
|
ερωτηξη...
το οτι μεγαλωνει η ζελατινα σε υψος δεν εχετε θεμα με τους στροβιλισμους...??? σκεφτομαι και εγω να φτιαξω μια ψηλοτερη αλλα φοβαμαι οτι αντι για καλυτερα, θα ειναι λιγο χειροτερα...!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ερώτηση και εγώ.....
έχω βάλει στο απλό gs την ζελατίνα του adv και λέω να βάλω και τα φλαπς από την mpf. Όσοι έχουν κάνει αυτή τη τοποθέτηση έχουν δει διαφορά στον αέρα? μήπως προκαλούν στροβιλισμούς κλπ? Πάντως με τη ζελατίνα δεν έχω βρεί ακόμα την τέλεια θέση. Στο ψηλό με ενοχλούν οι στροβιλιμσοί και όσο κατεβαίνω ο αέρας.....είμαι και 1:73 ![]() Αξίζει με λίγα λόγια δηλαδή να τρυπήσω το μηχανάκι για να μπούνε? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προχώρα.
Αφού τα βάλεις κάνε μια γρήγορη βόλτα και δες επάνω τους τα μυγάκια... Αξίζει και το κόστος είναι μικρό. Last edited by babisadve; 30-01-2012 at 16:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ Μπάμπη!
Οπότε στο πρόγραμμα για άμεση επίσκεψη στη Καλλιθέα! |
![]() |
|
|