![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις . Θελω βασικα να μαθω τι πιεση θα πρεπει να εχω στα ελαστικα της μηχανης μου που ειναι η f650 . Αν δεν εγινα κατανοητος απο την αρχη ζηταω συγγνωμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχετε να προτεινετε κανενα αξιοπιστο (αναλογικο η ψηφιακο ) μετρητη πιεσης ελαστικων?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μη δίνεις ένα σκασμό λεφτά ούτε να ψάχνεις επ' άπειρο για να βρεις καλό μετρητή, φορητό πάντα...
Άλλωστε κάποτε θα χαλάσει και δε θα είναι ακριβής, ενώ εσύ θα νομίζεις ότι είναι. Μέτρα τις πιέσεις σε βουλκανιζατέρ με πιεσόμετρα ακριβείας, αν είναι δυνατόν στο ίδιο πάντα. πάρε ένα φτηνό φορητό και δες τη διαφορά του από αυτόν μαγαζιού και χρησιμοποίησέ τον ανάλογα ![]() Αλλιώς πάρε της Michelin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να υπολογίσεις και τα βάρη σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
προσπάθησε να βάζεις αέρα πάντα από το ίδιο βενζινάδικο...
από εκεί και πέρα, σταδιακά θα καταλάβεις εάν θέλεις περισσότερο ή λιγότερο αέρα για να νιώθεις ασφαλής.....δεν μιλάω για ακραίες αυξομειώσεις πίεσης..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα κατανοητος εγινες φιλε μου
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πιέσεις ελαστικών | spy89 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 30-06-2011 22:06 |
-31% Πτώση στις πωλήσεις φωτογραφικών στην Ελλάδα | frits | Ελλάδα | 22 | 23-06-2011 01:00 |
Προτάσεις για πρωτοβάθμια παροχή ιατρικών υπηρεσιών | ortho | Ελλάδα | 16 | 16-02-2011 14:29 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Συγκoλλήσεις πλαστικών!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-06-2009 21:48 |