![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται...Μήπως κανένας που έχει ήδη κάνει το.."ρεπορταζ" έχει τσεκάρει κανένα καλό γαντάκι?
|
|
|||
|
|||
![]()
To φέρνω πάλι στον Αφρό
![]() ![]() ![]() πήγα σήμερα το μεσημέρι!!!!! λοιπον....εχει ΑΚΟΜΑ,,,,μπότες αντρικές μέχρι 42 νουμερο ![]() ![]() μπότες Γυναικέιες!!!!!(και μποτάκια) επίσης για...χωματερούς....εχει μποταρες για εντούρο,στολες και μπουφαν εντουρο,θώρακες-ανακακλαστηκα και διαφορα άλλα!!!!!(μπλούζες-μπλουζάκια) επίσης....ΑΚΟΜΑ έχει μεγάλη ποικιλία σε,,,,,Γάντια!!!!!(καλοκαιρινά-Χειμωνιάτικα-εντουράδικα) Προλάβετε προλάβετε!!!!! μην ξεχάσω---αν πάρετε πολλα πράγματα (οπως πήρα και εγώ σημερα)---σας κάνει ακόμα καλύτερες τιμές!!!!!! (δεν σας λέω τί πήρα και πόσο τα πήρα γιατι.....θα θεωρηθηθεί διαφήμιση!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μην ξεχάσω---δευτερα-παρασκευη,μέχρι τις 5 το απογευμα,,,και Σάββατο!!! 210-9322471 και 210-9318067 Ελπίζω να βοήθησα!!!(κύριε Κ new owner!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη,ειναι ολα της Bering,η εχει κι αλλες μαρκες?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χωρις να είμαι απόλυτα σίγουρος...έχει και άλλες μάρκες---όπως επίσης έχει και ψιλοανταλλακτικα και αξεσουαρακια (π.χ. μαξιλαρακια για μπάρα τιμονιου)
για να εισαι 100% σίγουρος παρε τηλέφωνο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιλάμε για έκτακτο δελτίο και άμεση "πολεμική" ανταπόκριση!!!! Ευχαριστώ πολύ !!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Βασίλη
Δεν μπορούσα να το δω πιο νωρίς! Πήγα κατά τις 5μιση και εψαχνα που στο κερατο είναι ![]() ![]() και δεν εβρισκα τιποτα! Αυριο λοιπόμ Ευχαριστούμε! |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα κι εγώ σήμερα. Έχει ακόμα πράγματα κυρίως για χώμα.
Πήρα μπλούζα εντούρο firstracing με 10 ευρώ και γάντια χειμωνιάτικα ασφάλτινα bering με 20 ευρώ. Αξίζει μια βόλτα σίγουρα! |
![]() |
|
|