![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Mathosala Θα σε γελάσω, εμένα δάκρυζε το πήγα στον Παναγ....ο και μου είπε να περιμένω καμιά δεκαριά μέρες γιατί η bmw άλλαξε τον κωδικό της τρόμπας είχαν προβλήματα και όντως μετά από δύο βδομάδες με πήρε τηλ. , πήγα και μου το άλλαξε (σημ, η τρόμπα μου δάκρυζε για 10000χλμ χωρίς κάποιο πρόβλημα).
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανονικά, ναι, αλλά δεν νομίζω Τάκη (CPretenteri),εμένα παρολίγο να μου την χρεώσουν κιόλας, πλήρωσα βέβαια τα εργατικά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω με τον CPretenteri. Αν είναι "ανάκληση" θα πρέπει να γίνει σε όλα είτε είναι εντός είτε εκτός εγγύησης. Όπως λες κι εσύ Γιώργο τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι κανονικά. Τώρα τι λέει ο κάθε αντιπρόσωπος μπας και αρπάξει κανένα ευρουλάκι είναι άλλο θέμα. Πάντως από όσο ξέρω εγώ δεν έχει γίνει τέτοιο recall. Αν ξέρει κάποιος κάτι άλλο ας μας το πει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει καποιος τη δυνατοτητα να επικοινωνησει με Γερμανια να μαθουμε αν οντως παιζουν ανακλησεις για το 800 και ποιες ακριβως;....Μονο ετσι θα ειμεθα σιγουροι ωστε να μπορουμε να πουμε δυο κουβεντουλες (χεχε)στους εδω Τοπικους...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχουν βγάλει ανάκληση για την τρόμπα,είναι ένα πρόβλημα που γνωρίζουν κ στα εντός εγγύησης στην αλλάζουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν έχει βγει ανάκληση όντως τότε είναι λογικό που την αλλάζουν στα εντός εγγύησης μόνο...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 20:31 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 14:59 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PC ΜΟΥ | KAS | Τι μας έτυχε | 10 | 17-08-2010 15:31 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 16:20 |