![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά το πας το βήμα θα αλλάξεις.Νομίζω πως είναι καλύτερα από το απλό gs που είναι πιο μακρύ απτό adv,γιατί από rt ή s μην τυχόν έχεις πρόβλημα με το σασμάν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η τελική σχέση (6η) στα R1200 GS & ADVE είναι κοντή.
Η 1η όμως, δεν είναι αρκετά κοντή. εννοώ ότι 2 κάβαλος και 3βάλιτσος σε ζόρικα ανηφόρια στην Ιθάκη και στη Λευκάδα το καλοκαίρι, ένιωθα το δίσκο να δεινοπαθεί και να μυρίζει. Αν μακρύνεις το βήμα του διαφορικού, αυτομάτως θα έχεις και μια ακόμα μακρύτερη 1η. Βασικά όλες οι σχέσεις μακραίνουν.... Αν δεν φορτώνεις το μηχανάκι, ΟΚ. Αν δε σε απασχολούν ξεκινήματα στα δύσκολα, σε χώματα κλπ πάλι ΟΚ. Εσύ ξέρεις... Προσωπικά δε θα με απασχολούσε καθόλου το TDM ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mια που το 'φερε η κουβέντα πάντως, αν -λέμε αν- ποτέ χρειαζόμουν επισκευή δίσκου συμπλέκτη, ή σαζμάν, θα κοίταζα να αλλάξω γρανάζι 1ης με κοντύτερο και 6ης με μακρύτερο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το σασμαν δε θα εχω προβλημα.
Μιλησα πριν λιγο με ενα παιδι απο εδω το φορουμ κ μου οτι απο R κ RT, ενω μπαινει (το εχει δοκιμασει) δε δουλευει το ABS λογο του αισθητηρα. Το R και RT δεν εβγαιναν με integral abs II αλλα μονο με το απλο (αυτο με το σερβομηχανισμο) κ δεν κανει ο αισθητηρας απο το ενα στο αλλο ουτε γινεται καποια πατεντα με τους αισθητηρες γιατι ειναι ασυμβατοι. Θα δουμε τι θα γινει... |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε φορεστερ δεν εχεις κ αδικο αλλα με το adv μου εχω ασφαλτινους προσανατολισμους χωρις πολλα πολλα μπαγκαζια.
Μεχρη κ stabilizater του πηρα απο R1200R! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΚ, πάσο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν και εγοσον προχωρησεις στην μοντα....θα ηθελα ενα test ride
![]() ![]() μια...μακρυτερη 6ηθα με ενδιεφερε....αλα προσανατολίζομαι σε....σασμαν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για εξήγησε … Τα μοντέλα S και ST έχουν σταματήσει αλλά τα R και RT βγαίνουν-παράγονται ακόμη. Δεν έχουν ABS II ?
Έχεις βρει κάποια διαφορικά που δεν κάνουν στο δικό σου ή κανένα δεν κάνει ? Τι μοντέλο είναι η δικιά σου? Το πρόβλημα είναι στο καβούκι και την βάση του αισθητήρα ? Εσωτερικά είναι ιδία ? Μπορείς να αλλάξεις κορώνα – πηνίο ? Η επέμβαση στο κιβώτιο είναι πολύ δυσκολότερη, μηχανικά δεν έχει κανένα πρόβλημα η αλλαγή είτε γραναζιού στο κιβώτιο είτε κορώνα –πηνίο . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απο τον 8/2006 και μετα ολα τα 1200 (r, rt, gs, gsa,) εχουν το abs τελευταιας γενιας. τα διαφορικα τους ταιριαζουν απο το ενα στο αλλο και συνεργαζονται με το abs, εχουν ομως διαφορετικη σχεση μεταδοσης (π.χ. rt 2,75 - gs 2,91). το ιδιο ισχυει και για ολα τα 1200 κατασκευης μεχρι τον 8/2006 τα οποια εχουν ABS με σερβο. οι διαφορες αυτων (των διαφορικων) που κατασκευαστηκαν μεχρι τον 8/2006 και των μεταγενεστερων, οι οποιες τα καθιστουν μη συμβατα στις μοτο ολων των χρονολογιων, ειναι ο αισθητηρας, η βαση του και τα διακενα στην πλατη της κορωνας τα οποια διαβαζει ο αισθητηρας. αν δειτε το δακτυλιο που διαβαζει ο αισθητηρας του εμπρος τροχου σε ενα 1200 του 2005 και σε ενα του 2007 θα διαπιστωσετε πως τα διακενα ειναι διαφορετικα. το ιδιο συμβαινει και στην κορωνα του διαφορικου, την οποια διαβαζει ο αισθητηρας του πισω τροχου. ελπιζω να βοηθησα! |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιταζα πριν λιγο στο realoem κ ο αισθητηρας του διαφορικου ειναι ο ιδιος στο R1200R του 2006 κ στο adv 2007...
Μπερδευτικα... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ξερει κανεις να driftarei...? Για να παθουμε εγκεφαλικο... | ace_gln | Διάφορα | 23 | 24-12-2011 18:20 |
ξερει κανεις... | stukas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 17-12-2011 20:11 |
Ξερει κανεις απο Μπουζι ιριδιου? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 21-05-2011 21:32 |
Ξερει κανεις πως παμε Πορο απο Κορινθια | sansiro.sugata | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 24-07-2010 10:21 |