![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θα πω κάτι και ξέρω ότι θα μου την "πέσετε"... Δεν με πειράζει όμως. Θέλω να το πω γιατί το πιστεύω αν και σέβομαι τις διαφωνίες σας. Η αγάπη των ζώων είναι σαφώς -κατά τη γνώμη μου πάντα- ανώτερη από αυτή των ανθρώπων. Δεν έχει σε καμιά περίπτωση κανένα ίχνος συμφέροντος και υστεροβουλίας. Ίσως να μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη της μάνας προς το παιδί. Δεν θα γράψω τίποτα άλλο για το θέμα, δεν το συζητάω και συγνώμη για αυτό. Προσωπικά τα ζώα τα βάζω πάνω από τους ανθρώπους. Ξέρω ότι δεν θα με καταλάβετε και το κατανοώ. Δεν θα με δείτε να ξαναγράφω τίποτα για αυτό το θέμα, όχι γιατί σνομπάρω, αλλά απλά γιατί δεν το συζητάω. Αυτός είμαι και αυτό πιστεύω.
|
|
|
|||
|
|||
|
Από τότε που γνώρισα τους ανθρώπους, αγάπησα τα ζώα...
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω λατρευω τα ζωα,
αλλα δεν αντεχω τον πονο του χαμου τους... εχω χασει δυο φορες ζωο και πονεσα πολυ, ακομα οταν θυμαμαι το πρωτο μου βουρκωνω... δεν εχω ζωο απο τοτε, λυπαμαι αν ειναι εγωιστικο, αλλα δεν το αντεχω |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απο μικρός είχα σκυλιά αλλα και αλλα ζώα.το δέσιμο που έχω με τα ζωα δε πρόκειται ποτε να το έχω με τους ανθρώπους...
Τα λάτρευω. Η φωτογραφία απλα όλα τα λεφτα. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο θέμα βλέπω να παίζει με τις απόψεις μας.....
![]() Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται ο άνθρωπος με τους σκύλους... Και βεβαια έχω πικραθει....όπως όλοι,απο φίλους,συγγενείς,παιδια,γυναίκα,αλλα αυτο , δεν ηταν η αιτια να αγαπησω τον σκυλο περισσοτερο απο τα παιδια μου ή την γυναίκα μου Ο σκύλος μου....μου πρόσφερε μια χαλάρωση,κάνουμε πράγματα μαζι ,μέχρι ιστιοπλοο τον έχω κάνει,αλλα μέχρι εκει..... Δεν τον συγκρινω με κανέναν άνθρωπο...........είναι σκυλος ![]() Δεν τα λέω όλα αυτα ,για αντιπαράθεση....αλλα στενοχωριεμαι όταν διαβάζω παραπονεμενα λογια
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μου κατσε μια στραβη...!!! | asotosios | Ανέκδοτα | 9 | 17-10-2011 16:51 |
| Όλοι οι ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ δημ. υπάλλοιλοι σε μια φωτογραφία | johnpa | Ελλάδα | 14 | 15-10-2011 15:21 |
| Θα χωρέσουν όλα σε μιά βαλίτσα ; | peterv | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 05-04-2011 00:07 |
| Σαν να μην πέρασε μια μέρα | syan | Επικαιρότητα | 2 | 22-11-2010 08:24 |
| Τι δεν θες ν ακουσεις σε μια εγχειρηση | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 13-03-2009 18:54 |