![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι μηχανές σας έχουν αυτό που δείχνω με το τοξάκι στη φωτό; Με το σηματάκι (+) επάνω;
Είχα βάλει το κόκκινο κροκοδειλάκι εκεί, το μαύρο επάνω στην ακτίνα της ρόδας και έγινε φόρτιση της μπαταρίας από εντελώς ψόφια. Τα παραπάνω έχουν και την έννοια ερώτησης αν έκανα καλά. Πάντως σκοπός επετεύχθη. Ευχαριστώ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο δικο σου τωρα,εαν ειναι παροχη απευθειας απο μπαταρια ή/και δεν εχεις παρεμβολες canbus(το πιθανοτερο)εισαι μια χαρα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Όλο έλεγα να βάλω ένα ακόμα πριζάκι στην μοτό μου, που να είναι απ' ευθείας από μπαταρία με μία ασφάλεια, για το gps αλλά αμελούσα.
Μετά απ' αυτό το thread, αγόρασα αμέσως, μπριζάκι, φορτιστή lidl και τον αντάπτορα που βρήκες για την φόρτιση. Το μπριζάκι εγκαταστάθηκε χθες. Αναμένω τον αντάπτορα. Θα χρειάζεται κάτι ή απλά το βάζεις στην μπρίζα και δουλεύει? |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε mAthosalas τι έγινε τελικά, τον παρέλαβες τον αντάπτορα? Δουλεύει?.Η δικιά μου η πατέντα, όχι. Έχω τον ίδιο της TRONIK.Μένει αναμμένo το MODE και πιέζοντάς το δεν αλλάζει τίποτα . Εγώ έχω την 650.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αν εχεις τον ultimate speed ή τον tronic(το ιδιο συστημα εχουν)πατωντας διαδοχικα το κοκκινο κουμπι mode μεταπιπτει απο μια λειτουργια σε αλλη φτανωντας σε αυτη που θελεις εσυ αρχικα (συμφωνα με τον τυπο μπαταριας που θελεις να φορτισεις)ενω μεταπιπτει αυτοματα σε αλλη λειτουργια αναλογα με το ποσοστο φορτισης... Μηπως φταιει ο φορτιστης;Φορτιζει εαν τον συνδεεις απευθειας στην μπαταρια; Last edited by mAthosalas; 27-12-2012 at 19:57. |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ καλο!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαλιστα, ωραία πατεντουλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έξυπνο
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελευταια φορτιση χθες με το ειδικο ανταπτορακι.Πολυ καλη λυση και εξαιρετικα ευκολη με προσβαση στη φορτιση χωρις να λυνεις τιποτα απο τη μοτοσυκλετα,ουτε καν να βγαζεις σελα...συνδεεις στο 12V και αφηνεις να κανει τη φορτιση...τοσο απλα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
| Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
| Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
| Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
| Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |