![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλος ένας αγαπημένος των ΜΜΕ που κτίζει προφίλ….
Με γενικόλογα του στιλ <<κάμποσος καιρός>> και χαλάμε όσα μαζεύει η εφορεία λύσαμε το οικονομικό θέμα της χώρας? Καταγγελία των εξοπλιστικών συμβάσεων? Εκεί είναι το πρόβλημα (ποιων συμβάσεων βέβαια που από τα F16 του Σπηλιωτόπουλου το 2005 δεν υπάρχει σύμβαση ούτε για σφαίρες)??? Πόσο είναι το ανεξόφλητο υπόλοιπο που πρέπει(?) να καταγγελθεί? Οι δανειστές θα κάνουν ουρά να μας ξαναδανείσουν??? Τελικά θα τους πληρώσουμε με κάποιο PSI στο μέλλον ??? μικρές λεπτομέρειες που κρύβουν την αλήθεια… και τα χρέη θα πληρώσουμε και θα ξαναδανειστούμε …. Έτσι δεν λέει??? Πουθενά δεν δίνει σαφή στοιχειά και για τίποτα …. Ωραίος, έτσι στα γενικά κι εγώ φτιάχνω παπάδες … και αφού τα λόγια είναι τζάμπα και δεσποτάδες άμα λάχει … ![]() ![]() ![]() Με τα ανωτέρω δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω ότι έχει γίνει κυβερνητικά … |
|
|||
|
|||
![]()
Άμα ήταν έτσι εύκολα, θα τα είχαμε κάνει από καιρό. Αλλά από λόγια
![]() ![]() ![]() Όπως οι πολιτικοί μας--------ΜΠΟΛΙΚΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() (Προς πικρα των απανταχου "γυμνοσαλιαγκων" που, "εκ φυσεως" το μονο που εχουν μαθει ειναι η υπαρπαραγωγη σιελου, προς πασαν χρησιν.. (Συμφορουμιτες, δυστυχως, ΔΕΝ! εξαιρουνται.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγγνώμη, αυτός ο <<ιερέας του Ιούδα>> διαφημίζει ξυραφάκια από Αγγλικό ατσάλι ? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από βρισίδια ξέρω κι εγώ …. Είσαι και διαχειριστής, νομίζω…. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τωρα, αν εσυ , ξερεις κατι περισσοτερο. ενημερωσε μας.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αναφέρεσαι σε όσους έχουν άποψη διαφορετική από του Γαρουφακη, μόνο εγώ και ο reed γράψαμε κάτι διαφορετικό από ζητωκραυγές…. Εάν νομίζεις ότι μπορείς να βρίζεις απρόκλητα και να κοροϊδεύεις κι από πάνω λόγο θέσης, συνήχησε….
|
|
|||
|
|||
![]()
Θοδωρή παράκληση άς σταματήσουν εδώ οι αντίλογοι...Καταλαβαίνω τήν αντίδρασή σου στό οτι υπήρξε ένας τόνος υπόνοιας στην έκφραση του Θανάση (black_hawk) αλλά μιάς και ανακάλεσε μή προσωποποιώντας τα γραφόμενά του, άς κλείσουμε την αντιδικία, γιατί τα πληκτρολόγια φέρνουν μεγάλη ευθύνη για παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν..!
|
|
|||
|
|||
![]()
Με συγχωρείς Στρατή... αλλά δεν είδα πουθενά να ανακαλεί ο... γυφτοθανάσης...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ Γιάννη μπήκες ώς δικηγόρος ή ώς εισαγγελέας...;
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε κατάργηση κοντινών σταθμών διοδίων προχωρά το υπουργείο Υποδομών | riko46 | Ελλάδα | 3 | 16-10-2010 21:22 |
Παύση πληρωμών και έξοδο από το ευρώ | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 03-09-2010 10:49 |
Στάση πληρωμών εργαζομένων στο δήμο Πειραιά από 13 Αυγούστου | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 01-08-2010 18:58 |
Δωρεάν Κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε ΑμΕΑ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 5 | 26-10-2009 16:37 |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 01:51 |