![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως στο τέλος του βίντεο το αναφέρει ξεκάθαρα:
"No riders or motorcycles were harmed in the making of this video" ![]() ![]() ![]() Φίλε Πάνο, η κόρνα είναι όπως περιγράφω και στην "βόλτα του Τάκη" (όπου προειδοποιώ κιόλας να μην έχετε δυνατά τα ηχεία ) το σινιάλο που έχουμε με τον Markas όταν ζορίζεται ή πέφτει κανένας και ζητάει βοήθεια από τους άλλους.
|
|
|
|||
|
|||
Μια πανάκριβη μηχανή που φημίζεται για τις εκτός δρόμου δυνατότητες δεν μπόρεσε να βγάλει μια μικρή ανηφόρα. Και δεν νομίζω στην περίπτωση αυτή να φταίει ο αναβάτης………….. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Α και κάτι άλλο.. η ανηφόρα μόνο μικρή δεν ήταν, ο φακός της βιντεοκάμερας όντας ευρυγώνιος τείνει να αμβλύνει τις κλίσεις του εδάφους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μου είναι αδιανόητο να κατηγορήσω αναβάτη και φίλο. Για μένα όλα τα κακά πρέπει να προέρχονται από τη μηχανή. Καλές βόλτες να έχεις. Υπάρχει σήμερα τέτοια πίκρα και αγανάκτηση που δεν έχουμε καν την αίσθηση το χιούμορ. Κατέβηκα στην Κλαυθμώνος στο γραφείο και πίστεψε με δεν έχω συνέλθει ακόμα από αυτά που είδα……………………….. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρακές και πέτρες..
|
|
|
|||
|
|||
|
δικό μας παιδί!!!
![]() πάντα τέτοια(αναίμακτα)
|
|
|
|||
|
|||
|
ολα τα λεφτα...περνει και τις φωτο του και καραγουσταρει...!!!
αντε ρε θα τον σηκωσετε...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
με τους θεοκούζουλους δεν τα βάζεις
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια Πολλά Νικόλα (Νικόλας33) !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 32 | 16-01-2012 00:04 |
| Ο τελικός | MARK | Ανέκδοτα | 9 | 17-03-2011 12:39 |
| Εργατικό κόστος & ανταγωνιστικότητα: μύθοι και πραγματικότητα | ortho | Επικαιρότητα | 12 | 10-01-2011 02:25 |
| Ο Αντρικός χαρακτήρας | Hekima | Χιούμορ | 39 | 04-12-2010 11:43 |
| Xρόνια πολλά στους Αλεξάνδρα,Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 21-04-2009 20:56 |