![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
http://shop.mobileweb.ebay.co.uk/sea...=0&y=0&cmd=SKW
Και λινκ με επιλογές... Αν και θα έχεις ήδη παραγγείλει Μήπως να πάρω και εγω ![]() ![]() Ρίξε και μια ματιά σε αυτο δεν το έχω δοκιμάσει αλλα δείχνει να είναι καλύτερο απο το απλό heat wrap μπορει να είναι και κούφια http://item.mobileweb.ebay.co.uk/vie...id=62577254738 Τελικά μια χαρα κοπιαρω Χεχχεχεχε Last edited by asotosios; 17-02-2012 at 21:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια, μια μικρή διευκρίνιση-συμβουλή.
Τη Γάζα αυτη για να μπει σωστά, να σφίξει πάνω στους σωλήνες κ να μην ξεφτυζει κατα την διάρκεια της τοποθέτησης, όπως είναι τυλιγμενη, την βουτατε μέσα σε ένα κουβα νερό να γίνει μουσκεμα. Κατόπιν τη στραγγιζεται κ την εφαρμόζεται βρεγμενη επάνω στους λαιμους χωρίς να αφήνεται κενά κ παράλληλα την τραβατε για να μπαίνει σφιχτά. Αφου φτάσει στο τέρμα της, σφιγγεται με κάποιον κολιε που προφανώς θα έχει το κιτ κ μετα βάλτε μπροστά τη μηχανη. Θα βγάζει ατμό για αρκετή ώρα κ μωλις σταματήσει θα είναι κομπλε. Το έχω κάνει αρκετές φορές. |
|
|
|||
|
|||
|
όχι μόνο δεν θέλει να αφήνεις κενά αλλα πρέπει να κάνει και overlapping με την προηγούμενη σπείρα...
Έτσι θα κρατάει ακόμα καλύτερα και δεν θα χαλαρώσει με τον καιρο... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σ'ωραιος!Αν ψηνεσαι κανουμε μια παραγγελια να μας ερθουν πιο φθηνα τα μεταφορικα.Το τηλ μου ειναι στο προφιλ μου.Οποτε θες παρε να τα πουμε. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μαστορια και οι δυο! Θενκς! |
|
|
|||
|
|||
|
Εν το μεταξυ ολα αυτα τα εγραψα πριν ανοιξω τα λινκ.
Δεν ανοιγει κανενα!!!!! χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() Τα παιρνω πισω αυτα που ειπα... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τα λινκ τα δοκίμασα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά...![]() ![]() ![]() Απλα γράψε exhaust wrap και θα δεις πάρα πολλα... Last edited by asotosios; 18-02-2012 at 20:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Επειδη εξακολουθει και δεν τα ανοιγει (μαλλον τα ανοιγει και ειναι κενες οι σελιδες) εψαξα κι εγω και βρηκα μερικα. Η προσφορα μου ισχυει για παραγγελια. |
|
|
|||
|
|||
|
Black Exhaust Insulating Heat Wrap Tape 10m Roll & 300mm Ties, Car & Bike system | eBay
ελπιζω να δουλευει...!!!χεχεχε εχει λογαριασμο στο ΕΒΑΥ...??? |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο δουλευει μια χαρα.Λογαριασμο δεν εχω.Παντως μπορω να ρωτησω μια φιλη μου που ειναι αγγλια τωρα αν μπορει να μας τις φερει.
|
|
|
|||
|
|||
|
οκ αν μπορεις να μου φερει 2 ρολλα θα ειναι μια χαρα...!!!
και φυσικα τα χρηματα ακομα και μπροστα αμα τα θελεις...ή αλλιως με την παραδοση... !!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| φροντιδα εξατμισης | koutsweb | Φροντίδα | 9 | 14-11-2011 23:56 |
| Περι εξατμισης | El Buitre | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 28-02-2011 23:47 |
| Χτύπημα στην εξάτμιση! | alxadespotos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 18-10-2010 15:40 |
| εξάτμιση hashiru???? | batman | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 08-06-2010 03:47 |
| κυριακατικη εξορμιση | giorgos_gs | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 09-11-2009 15:14 |