![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά εξαρτάται από το τί χρήση κάνει ο καθένας και τί standards έχει.
Άλλο να τα χρησιμοποιείς στην Κρήτη άλλο στην Κοζάνη. Για εδώ που είμαι με τέσσερεις φορές έως τώρα χιόνια και κρύο της αρκούδας, δεν μου έκαναν δουλειά. Αλλού και για άλλους χρήστες, μιά χαρά. Last edited by ckk; 20-02-2012 at 15:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστόν. Εγώ θα ήθελα να μην κρυώνω καθόλου με το ισοθερμικό. Και δεν το πέτυχε. Για αυτό άλλωστε μιλάω και για standards. Σε αντίθεση, το πέτυχε ένα παντελόνι από μια απλή αθλητική φόρμα. Και αν έχει γύρω στους 2 - 3 βαθμούς, με ένα απλό τζην. Αν πάει πιό κάτω, το ίδιο παντελόνι της αθλητικής φόρμας, με την φόρμα της μηχανής. Από πάνω πάντα fleece. Με απλό μπουφάν ή αν πέφτει κάτω από το 0, με φόρμα μηχανής. Και δεν περνάει τίποτα. |
|
|
|||
|
|||
|
ούτε για μένα έκαναν δουλιά τα ισοθερμικά. Ίσος για μέσα στην πόλη σε μικρές διαδρομές να είναι οκ, σε ταξίδι όμως δεν κάνουν δουλιά. Τα κράνη, εκτός του θέματος των προδιαγραφών και της ασφάλειας, έχουν μαξιλαράκια που σε μένα τουλάχιστον κάθοντε πολύ άβολα στο κεφάλι. Η κουκούλα είναι εφαρμοστή στη μηχανή χωρίς το topecase. Τα γάντια υπολοίποντε ποιότητας και θερμομόνωσης. Οι τιμές πάντως είναι πολύ καλές
|
|
|
|||
|
|||
|
θα μπορούσαν οι φίλοι μας που τα έχουν δοκιμάσει και δεν έμειναν ικανοποιημένοι, να μας πουν αν το πρόβλημα εστιάζεται στα συγκεκριμένα προιόντα ή αν δεν τους βολεύουν γενικά τα ισοθερμικά;;;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ LIDL | gregory1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 31-01-2012 11:34 |
| Προκαλεί η LIDL | eolos | Διάφορα | 13 | 19-07-2011 14:58 |
| lidl | stelios1977 | Ποδήλατο | 6 | 22-03-2011 12:21 |
| Κράνος LIDL | Capitain | Κράνη | 48 | 05-03-2011 00:07 |