![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοτυχο,γερο και ευτυχισμενο το μωρακι σας.Σιδερένιες μάνα και κόρη.Γιάννη να σου ζήσουν οι γυναίκες της ζωής σου.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλότυχη και καλορίζικη και η τρίτη κούκλα σου Γιάνναρε !
Να τις χαίρεσαι άπασες !!! . |
|
|||
|
|||
![]()
μπαγάσα,τα κατάφερες πάλι!!!
να χαιρεσαι την οικογένεια!!!! τους χαιρετισμούς μου και στα γειτονάκια σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλότυχο το μωρό φίλε!
Να χαίρεσαι το χαρέμι!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα.!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ειστε καλα φιλαρακια!...υγεια Λεμεε και αγαπη!!! Οντως τα παιδιά ειναι Θείο δωρο ...και ειμαι στο τελος της ημερας σημερα, πανευτηχης που ολα πηγαν καλα και αυτη τη φορα!
...Πινω κρασακι λοιπον στην υγεια ολων των χαζομπαμπαδων .... ακομα και των μελλοντικων!...Υγεια στα παιδια μας και στα παιδια ολου του κοσμου!...Να μας ζησουν !...να ζουμε να τα στιριζουμε κα να τα αγαπαμε, και κεινα να μας χαριζουν ομορφες στιγμες! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιαννακο,να σας ζησει,να ειναι καλοτυχη και να την δειτε οπως επιθυμειτε!!Ποιος στην χαρη σου με 4 γυναικες γυρω σου!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Wir freuen uns mit Euch über die Geburt des schönsten Baby der Welt, herzliche Glückwünsche. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε Γιάνναρε!!! Να σας ζήσει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
να σας ζησει φιλε μου το μωρακι,να τα χαρειτε με υγεια και ευτυχια.μπραβο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη να σου ζήσουν όλες οι κούκλες!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Του Αη Γιαννιού - Χρόνια Πολλά στο Γιάννη και στην Ιωάννα !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 88 | 10-01-2012 20:44 |
Χρόνια πολλά στον Γιάννη κ στην Ιωάννα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 40 | 08-01-2011 23:00 |
Ο Καννίβαλος | pepax66 | Ανέκδοτα | 15 | 25-11-2010 10:25 |
Χρόνια πολλά ,Ανδριάννα, Ανδριαννή, Αδριανός, Ναταλία, , ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 27-08-2009 05:05 |
Χρόνια πολλά ,Αννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 25-07-2009 14:22 |