![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι να πω, ούτε η αντιπροσωπία δεν έχει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η τρέλα δεν παει στις...αντιπροσωπείες . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι διάφορες που έχουν κατ ε μαι ειναι στο μπροστινό σύστημα( οι 1100σταριδες βγάζουν του 1100 το μπροστινό και βάζουν 1150. 2 στο σαλμάν (έχει 5 ταχύτητες το 1100 άρα ποιο πολύ κατανάλωση ).Κατι άλλο δεν θυμαμε. Εσυ γνωρίζεις βέβαια τα του οίκου σου αλλά εάν μπορούσες να πας 1150 θα ηταν ποιο καλά....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() υστ. Σωστός και ο Θεολόγος |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1100 Πες τα Κώστα !!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πέραν της πλάκας φίλε ότι βρεις σε καλυτερη κατάσταση πάρε, και ότι ερωτευτείς με την πρώτη ματια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και τις απαντήσεις.
Φίλε Τζίμα, 5Κ δεν έχω, αν αυτό είναι "προαπαιτούμενο" για τέτοια μηχανή, ίσως θα πρέπει να σταματήσω να ψάχνω. Έχω μηχανή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σχεδόν, ακόμα και τώρα ξετρύπωσα ένα Tengai τέλους κύκλου ζωής, γιατί αποκλειέται να την παλέψω αλλιώς στην Αθήνα. Με το 1200 που πήρα το 2007 από το Μόναχο (και "αλήτεψα" και 10 μέρες γυρίζοντας στη Γερμανία, διάλειμμα από δουλειές, οικογένεια κλπ) κατάλαβα τι θα πει να έχω μηχανή που όταν ξεκινω από το σπίτι μπορω να πάρω τη "λάθος" στροφή και αντί για το γραφείο να βρεθω στο Nordkapp. Η μηχανή θα πάει αν εγώ μπορώ. Από τότε που θυμάμαι τη γυναίκα μου πάλι, προσπαθώ να την ψήσω να κάνουμε εκδρομές. Δεν τα έχω καταφέρει. Έτσι η χρήση που κάνω είναι κυρίως πόλη. Φέτος όμως, είχαμε εξελίξεις. "Τι διάολο", μου λέει η γυναίκα μου, "θα γεράσουμε και δε θα έχουμε κάνει πράγματα μόνο και μόνο επειδή φοβόμαστε?" Κόκκαλο εγώ, δε μιλάω για να μη χαλάσω "τον ρου των γεγονότων". "Βρες τρόπο να πάρεις μια αξιόπιστη μηχανή, βρες και διαδρομές από επαρχιακούς δρόμους και έρχομαι. Απλά μέχρι Πάτρα θα πάω με ΚΤΕΛ, είπαμε, όχι όμως και την Κορίνθου -Πατρών!" Όπως καταλαβαίνετε, το ψάξιμο έχει αρχίσει. Πάλι η πόλη θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά αν γίνει η αρχή, ποτέ δε ξέρεις! ![]() Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σίγουρα αν μπορείς να περιμένεις μπορει να σκάσει η ευκαιρία. Πάντως αν η διαφορα χρημάτων δεν είναι μεγάλη θα σου πρότεινα το 1150. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και η εμπειρία μου είναι μόνο σε 1150, μπορώ να πω ότι πρόκειται για εξαιρετικό μοτό με υδραυλικό συμπλέκτη (να προσθέσω) σε σχέση με το μηχανικό του 1100. Επειδή όμως και τα 2 μοτόρια είναι μια χαρά θα έψαχνα για το πιο καθαρό...αν δηλαδή η επιλογή σου είναι ανάμεσα σε ένα κακομεταχειρισμένο 1150 και ένα καλοσυντηρημένο 1100, θα πήγαινα για το δεύτερο. Σε τελική ανάλυση όμως καλό είναι να πάρεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ, γιατί, όπως και να το κάνουμε, η μηχανή είναι προσωπικό γούστο του καθενός.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλούνται parts για GS1100 or 1150 και άλλα για γενική χρήση | chrismet | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-02-2012 18:35 |
ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ R 1150 GS | sotaris | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 28 | 09-03-2011 11:30 |
ανταλακτικα για GS1100-1150 | kalifas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 38 | 30-06-2010 08:17 |
πωληση gs 1150 | ntinos12 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 0 | 03-06-2010 17:14 |
GS1100 | Michael Chatzilias | Ζήτηση | 12 | 10-04-2010 17:38 |