![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιβαλλουν τα φθηνοτερα φαρμακα οπως γινεται πχ στην Αγγλια, τους μειωνουν το περιθωριο κερδους, τους ανακαλυπτουν τα πηγαδια με τις σακκουλες με τα φαρμακα πχ στο Λαυριο, τους τσιμπανε οταν εκμεταλλευονται τα βιβλιαρια των γεροντων και προσπαθουν να σωσουν τωρα προνομια που τα εχουν ηδη χασει.....
Καταλαβαινω οτι μετα απο τοσα χρονια στο απυροβλητο, οι αλλαγες ειναι αποτομες και πονανε... Η ελλειψη επιχειρηματων δυστυχως οδηγει σε παραληρημα.... Ευτυχως υπαρχει μονιμο κονε με γιατρους δημοσιων νοσοκομειων(οχι για πολυ ακομα) και θα δωθει θεραπεια οχι με γενοσημο (μικρο το περιθωριο κερδους) αλλα με πρωτοτυπο, ετσι για να τζιραρεται το χρημα.... Οταν οι συλλογοι λειτουργησουν οπως στην υπολοιπη Ευρωπη και οχι με συντεχνιακους ορους.....τοτε τα ξαναλεμε.... |
|
|||
|
|||
![]()
Η ημιμαθεια ειναι χειρότερη της αμαθειας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωωωωωχχχχχχχχχχχχ................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που ξέρεις εσυ τι γίνεται στην Ευρώπη;
Καημενε! |
|
|||
|
|||
![]()
Είστε εκτός θέματος.....και δεν είναι κακο αυτο,αλλα θα ήταν καλύτερα να μάθουμε όσοι δεν ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται με τα φάρμακα και τα φαρμακεία.....
Είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους μας.... Δεν είναι και τόσο ενδιαφέρον να πλακωθει ο Βασίλης με τον Κώστα....προφανώς για κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν.... Θα παρακαλούσα λοιπόν,με όλο το θάρρος,επειδη γνωρίζω και τους δυο σας......ούτε ο ένας να προσβάλει ολόκληρο κλάδο,επειδη υπάρχουν κάποια λαμόγια φαρμακοτριφτες και γιατροί, ούτε και ο άλλος να τρελαινεται και να εκφράζεται ,όπως εκφράζεται... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το οτι έφαγε 80 χιλιάρικα γιατί άνοιξε 2 απογεύματα, εμένα κάτι άλλο μου κάνει.Δεν το βρίσκω τόσο φυσιολογικό.Κάτι άλλο παίζεται
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάλλον το δημοσίευμα είναι λάθος.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Οχι απαραίτητα Κώστα. Κι ο δικός μου σύλλογος έχει ρίξει κάτι παλαβά πρόστιμα σε μέλη. Το θέμα είναι ποιός νομιμοποιεί τα πειθαρχικά να επιβάλλουν πρόστιμα και μάλιστα εξοντωτικά καμιά φορά. Οπως έγραψε συμφορουμίτης παραπάνω, είμαι υποχρεωμένος να είμαι μέλος του ΟΣΑ, να πληρώνω ετήσια συνδρομή κι όσον αφορά την ειδικότητά μου μας έχουν κλασμένους. Κι όταν τους "καπνίσει" μπορούν να με πηδήξουν. Προσωπικά επιθυμώ να εφαρμοστεί ο νέος νόμος να γλυτώσουμε οριστικά από κάποιους νταβατζήδες συναδέρφους κι οι άξιοι θα επιβιώσουν. Αλλά στο νήμα αυτό που με παραξενεύει είναι το πρόστιμο επειδή η γυναίκα εφάρμοσε το νόμο.... απ'ότι διάβασα όμως ακόμη δεν είχαν πάει οι εφαρμοστικοί εγκύκλιοι. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης. Προσωπικά είμαι υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης κάθε επαγγέλματος και κάθε ωραρίου. Καθένας να κάνει το κουμάντο του. Τελικά λίγοι θα επιβιώσουν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι οπωσδήποτε πολυεθνικές. Ο πελάτης, ασθενής ξέρει να εκτιμήσει την προσφερόμενη υπηρεσία.... |
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα να δεις που και οι ημιμαθεις μπορει και να εχουν λιγο δικιο.....
![]() Χαιρομαι οταν ακουω τους πλεον ενδιαφερομενους να αναλυουν, με λογικο και οχι εμετικο τροπο, το προβλημα και την αξιολογηση του. Ευτυχως μεσα εδω μπορουν και το κανουν σχεδον αναιμακτα, γιατι σε γενικες συνελευσεις που πρεπει πρωτα να καταβαλλεις τη συνδρομη στο συλλογο για να νομιμοποιησεις τα εξαντλητικα χρονια σπουδων σου, δεν νομιζω οτι ευκολα θα εισακουονται... Οι τραμπουκισμοι τελος λοιπον, θα μπει μια ταξη, αλλά άοκνα και παρασιτικα δεν θα ξαναβγαλεις το ψωμι σου νεοελληνα τσατσε....οσο δουλευεις καλα και αποδοτικα θα αμοιβεσαι καλα και οσον αφορα για το τι γινεται παραεξω απο τον μικροκοσμο μας, προς την Ευρωπη εννοω μιας και αναφερθηκε, να ξερετε οτι οι αλλοδαποι δεν κομιζουν γλαυκα εις Αθηνας, δεν εφαρμοζουν καινουριες τεχνικες....τις δικες τους εφαρμοσμενες τεχνικες θελουν να επιβαλλουν που ξερουν οτι ευνοούν την επιχειρηματικοτητα αρα και την αναταση της οικονομιας... Και ζηταω συγγνωμη για τα σχετικα μακροσκελη κειμενα αλλα ο λογος μου θελω να ειναι κατι παραπανω απο μια υβριστικη και καθρεφτη του χαρακτηρα μου απαντηση στην απεναντι κερκιδα....δε λεω, ωραιο το γηπεδο αλλα καθε Κυριακη και ισως καποιες Τεταρτες αλλα...μεχρι εκει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vpentza;612691
Οι τραμπουκισμοι τελος λοιπον, θα μπει μια ταξη, αλλά άοκνα και παρασιτικα δεν θα ξαναβγαλεις το ψωμι σου νεοελληνα τσατσε....οσο δουλευεις καλα και αποδοτικα θα αμοιβεσαι καλα και οσον αφορα για το τι γινεται παραεξω απο τον μικροκοσμο μας, προς την Ευρωπη εννοω μιας και αναφερθηκε, να ξερετε οτι οι αλλοδαποι δεν κομιζουν γλαυκα εις Αθηνας, δεν εφαρμοζουν καινουριες τεχνικες....τις δικες τους εφαρμοσμενες τεχνικες θελουν να επιβαλλουν που ξερουν οτι ευνοούν την επιχειρηματικοτητα αρα και την αναταση της οικονομιας... [/QUOTE] Σίγουρα θα γίνει πλέον ξεκαθάρισμα κι ευελπιστώ τα παράσιτα, κάθε είδους να πάνε από κει που ήρθαν. Τώρα για τους Ευρωπαίους.... σε σχέση με τα δικά μου, στη Γερμανία το επάγγελμά μου προστατεύεται μέσω πληθυσμιακού περιορισμού. Κι αυτό ισχύει σε όλες τις ειδικότητες της παροχής υπηρεσιών υγείας. Δε σχολιάζω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Προσωπικά στηρίζομαι στις δυνάμεις μου και στην υγεία μου και δε με ενδιαφέρει αν έρθουν άλλοι δέκα ορθοδοντικοί δίπλα μου. Απαιτώ όμως το ####μένο κράτος να δημιουργήσει επιτέλους συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και να χώσει μέσα συναδέρφους που εξαπατούν ασθενείς και φοροδιαφεύγουν. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έτοιμη η 2η δόση για το χαράτσι της ΔΕΗ | serko | Ελλάδα | 1 | 19-12-2011 10:39 |
Το Android Smartphone του, τον γλίτωσε από το πρόστιμο | nieri | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 01-03-2011 16:56 |
20πλάσιο πρόστιμο για όσους δεν πληρώνουν διόδια | moby_gr | Ελλάδα | 33 | 13-01-2011 21:01 |
Έφαγε» πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ, επειδή οδηγούσε με 290 χλμ./ώρα | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 21 | 13-08-2010 15:54 |
Ποιά είναι η γνώμη σας για τη πώληση του Λιμανιού στους Κινέζους. | VILLY | Ελλάδα | 7 | 09-01-2009 16:49 |