![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αφού φοράει κρατικές πινακίδες ρε παιδιά..που να παρκάρει
![]() Δημήτρη..κέντρο είναι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ σε όλα και ιδιαίτερα στο 'δια ταύτα' - στα χαμόγελα, που είναι και η υπογραφή μου. Θα αλλάξουν τα μυαλά όμως. Δεν τους παίρνει άλλο. Τους πήραμε χαμπάρι. Τους πήραν χαμπάρι και οι έξω και στέλνουν επιτρόπους. Για όλα. Δεν θα μπορούν να κουνηθούν σε λίγο. Και αυτοί και όλο το συνάφι τους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χωρίς να έχω δει τα σχόλιά σας, διότι εκείνη την ώρα σχολίαζα... την υπογραφή μου. ![]() Διότι όλα παιδιά, εκεί καταλήγουν. Στο καθημερινό χαμόγελο. Που μας το έκλεψαν. Οι αλήτες. Απόσπασμα:
Πιό κέντρο, δεν γίνεται. Το κέντρο του GS Forum. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε τον καραγκιοζη.....
![]() Εκει βάζω το GS..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αααα έτσι εξηγείται πως σπάσαν τα πλακάκια, από το βάρος των χιλιομέτρων που κουβαλάς!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να τον κρίνω, μιας κι εγώ αφήνω την μηχανή μου σε πεζοδρόμιο 3 στενά πιο πάνω, τα τελευταία 5 χρόνια που δουλεύω Σύνταγμα.
Λυπάμαι που είμαι λάθος όπως και ο κύριος στην φωτό, λυπάμαι επίσης που ο μόνος δρόμος να βάλω την μηχανή μου νόμιμα είναι η Βουλής η οποία δεν χωράει ούτε το 1/10 των μηχανών της περιοχής. |
|
|||
|
|||
![]()
Και αυτοκίνητο κρατικής υπηρεσίας... οπότε ποιος θα τον γράψει;
Έλα μωρέ... Η όλη εικόνα που ανέφερε ο Βασίλης νωρίτερα είναι η ζοφερή εικόνα της κατάντιας του πολιτισμού μας. Δηλαδή το αντίθετο απ' αυτό που αντιπροσώπευε ο Ελληνικός πολιτισμός το κάλος, η αρμονία και το μέτρο... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ε,δεν εχετε τον θεο σας..! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 25-11-2011 10:58 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Δεν είμαι πια παρθένα! | Alext | Ανέκδοτα | 10 | 06-02-2010 23:38 |