![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε μας δουλεουν κανονικα αυτοι με τις επιτροπες τους μαλον δεν μπορουσαν να πουν το πραγματικο ονομα αυτου που τα εβγαλε
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμ έτσι είναι !!!!
θέλεις κυρία Ντόρα μου να κάνεις σαματά και εντύπωση προεκλογικά κυνηγώντας τον βουλευτή με το εκατομύριο ; Να και οι βουλευτές ...... Ο άντρα σου είναι κυρία μου !!!άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. από την άλλη βούτυρο στο ψωμί της βάλανε για να βγαίνει στα κανάλια. Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί παίζουνε με τις προεκλογικές εντυπώσεις. Όλοι οι βουλευτές στο Καιάδα πρέπει να ριχτούν φταίνε δεν φταίνε. Οι προδότες του λαού, ανίκανοι να προστατεύσουν τον απλό κοσμάκη, μόνο την μάσα και την καρέκλα σκέφτονται !!!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι νόημα έχουν οι εκλογές όταν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν. Λυπάμαι και εμάς που θα ψηφίσουμε, δεν ξέρω και εγώ ποιόν, για να μην είναι σαν τον άλλον !!!! Μπούρδες !!!! Σόρυ για το ύφος αλλά έλεος πια με τα καμώματα τους και τα εκατομμύρια. Ούτε μωρά δεν κάνουν έτσι. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
Τσσσσ Πετράν, τι είναι αυτά; προδότες, σκέφτονται την καρέκλα ... λαϊκίζεις! Φέρσου σαν πατριώτης, και έλα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μας σώσουν. Το σύνθημά μας θα είναι : ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΟΡΩ και ΘΕΛΩ Νίκο μου να δώσω (κυριολεκτικά και μεταφορικά) περισσότερα από το βρακί μου , αυτοί για κάποιο όμως "ανεξήγητο" λόγο δεν θέλουν ....
Μην πάει ο νους σου στο πονηρό !!! Εννοώ να προσφέρω περισσότερη εργασία !!!!!! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv Last edited by peterv; 01-03-2012 at 09:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Τη γ@μησε ο εισαγγελέας που επέλεξε να κάνει σωστά τη δουλεια του... θα δουλεύει χλοοκοπτικό στα Ζωνιανά σε καμιά βδομαδα...
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα για να γίνει κηπουρος ο δικαστικός.....ο λαλάκας ο έλληνας,έχει στηρίξει την οικογενειοκρατια,με την ψήφο του,στο μητσοτακεικο,παπανδρεικο,καραμανλεικο,κεφαλογιανεικο...... ![]() Να κάνουμε και λιγάκι αυτοκριτική,για να μην σταματήσουν να κλαδευουν θάμνους οι δικαστικοί....
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι ρε παιδιά,τα παρεξηγησατε,έτσι ειναι τα πράγματα οπως τα λέει η Ντόρα,ήρθε η ώρα να το πω,είχα πάει κι εγώ εκεί να αγοράσω ενα καράβι,είδα ενα εκεί που μου έκανε,λέω αυτο θέλω,και μου είπαν δεν γίνετε ειναι του κ.Κουβελου,ο οποίος θέλω να τονίσω πως με αυτή την κρίση που περνάμε,είναι πολύ στριμωγμένος,και του είπα να περάσει απο το γραφείο μου να πάρουμε ενα τσάι και να το συζητήσουμε,και να τσοντάρω κι εγω το κάτι τις......
![]() ![]()
Last edited by petros; 01-03-2012 at 10:39. |
|
|
|||
|
|||
|
No comments...
![]() Αν εκφραστώ όπως θέλω, θα με στείλουν για banιο οι admins... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φοβερός !! | erasel | Αστεία Video | 11 | 03-06-2011 12:30 |
| Τρέξτε να ...προλάβετε!!! | ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ | Ελλάδα | 2 | 28-04-2011 21:12 |
| Φοβερές οφθαλμαπάτες! | pepax66 | Χιούμορ | 8 | 14-11-2010 11:50 |
| Εώς πότε θα μας κυβερνούν οι συντεχνίες... | frits | Ελλάδα | 5 | 29-05-2010 21:14 |
| '' Προλάβετε τη γρίπη χοίρων Η1Ν1 '' | MARK | Υγεία | 3 | 27-11-2009 23:53 |