![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
αρ.πλαισίου ανά χείρας και realoem.com
εκεί, στο μέρος που θα έχει τις φύσσες (μάλλον στο folder Ηλεκτρικά) θα δεις ακριβώς τί είναι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Aπο οτι φαινεται ατο διαγραμμα του ειναι
αναμονη για να συνδεσεις το κιτ του αναπτηρα-πριζα.. |
|
|
|||
|
|||
|
Θαναση θα σου πω...κατα πασα πιθανοτητα το λενε "repair plug"/φυσα επισκευης και χρησιμοποιειται απο τη μαμα για συνδεση στο εργαλειο τους διαγνωσης... αλλά θα σου πω σιγουρα αν μου πεις για ποια χρονολογια μιλαμε και ποιο μοντελο;.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(Φισα διαγνωστικου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν παιζει, μιας και ειναι διαφορετικης "οψης", κυλινδρικη και με αλλες επαφες.. Κατα τα αλλα, δες παρακατω..) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
) και μπορει να εχει αποσυνδεθει!Περα απο το οποιο περιφερειακο κοιταγμα, θα περιμενω να βαλουμε και την μπαταρια επανω (η οποια βγηκε για συμπληρωμα υγρων και φορτιση) για να επιβεβαιωσω 'η οχι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θαναση λαθος κανεις...χτυπα ενα κωδικο στο νετ και βρες το... No. 83300402339 ξαναλεω και μαλλον αυτο ειναι:Προκειται για φυσα επισκευης 2πολη...
Αν επιμενεις παω πασο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μεχρι το Σ/Κ (που θα'χω περισσοτερο χρονο) θα το'χω βρει και θα ενημερωσω!
|
|
|
|||
|
|||
|
δε μου λεει κατι στα σιγουρα,θα κοιταξω αυριο και την δικια μου και θα σου πω.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοιτάζοντας στο f650.de το μόνο που βρήκα ήταν ότι ίσως πρόκειται για αναμονή για πλοηγό ή πρίζα. Εκανα μιά έρευνα αλλά δε μπόρεσα να βρω περισσότερες πληροφορίες. Γιατί δεν κάνουμε μιά ερώτηση σε συνεργείο BMW.....
|
|
|
|||
|
|||
|
ειναι μαλον υποδοχη για θερμαινομενη σελλα η φορμα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο realoem δίνει απλά τον κωδικό της φύσας και όχι τη χρήση της. Είναι μια από τις πολλές φύσες που χρησιμοποιεί η BMW σε πάρα πολλά μοντέλα. Η φύσα για το διαγνωστικό έχει περισσότερα pins και τουλάχιστον στο δικό μου 650αρι ήταν στερεωμένη στη δεξιά πλευρά κάτω απ το καπάκι του ψευτοτεπόζιτου. ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |