![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Όποιος χρησιμοποιεί λέξεις όπως <<έθνος>> και <<δημοκρατία>> δεν είναι αριστερός…. Γνωστό αυτό!
Nigel Farage - Wikipedia, the free encyclopedia Στο βίντεο τσακώνεται ένας Άγγλος με έναν Γερμανό για το προτεκτοράτο <<Γκρηκελαντ>> … ουδέν πρωτότυπο ! 200 χρόνια υπάρχει αυτή η διένεξη ! Προτεκτοράτο - Βικιπαίδεια |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν τον γνωρισεις απο κοντα...........ειναι νορμαλ
εδω μεσα σαλταρει........ ![]() αααα....δεν καπνιζει και ειναι καλο παιδι ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν πας καποια Τεταρτη για καφε στην Οαση στειλε ΠΜ να συναντηθουμε εκει. Δεν παω συχνα, λογω ανειλημενων οικογενειακων υποχρεωσεων, αλλα αν προκειται για νεα γνωριμια θα κανονισω να παρεβρεθω. Ειδοποιησε με μια μερα πριν, ειναι αρκετη..............
|
|
|
|||
|
|||
|
Άνεργος δυο χρόνια......και καπνιζεις ακόμα;;;;;
![]() ![]() ![]() Πολυ λίπος μιλάμε.....ή πολυ ΠΑΣΟΚ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() υ.γ εχει το πασοκ κοινωνικο παντοπωλειο για να ψωνιζω τσιγαρα? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντιδραστικέ!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
αν ενα ανθρωπο πρεπει να γνωρισω και εγω πριν φυγω μεταναστης στο εξωτερικο (αργα ή γρηγορα θα γινει) και παλι, ειναι ο Γιωργος...!!!
ειμαι σιγουρος οτι και τοτε θα μου λες οτι σωθηκαμε...!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
πολλοι θελουν να γνωρισουν τον γιωργο απο κοντα..........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κατι θα δωσεις και κατι θα παρεις, κι αν δεν γινει τιποτε απο αυτα θα ξερεις ακομα εναν να καλεσεις σε μια μοτοσυκλετιστικη εκδρομη!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσοχή Κάνει όπισθεν | Chateau | Τι μας έτυχε | 28 | 02-10-2011 23:55 |
| Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
| Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω ..... | frits | Τι μας έτυχε | 47 | 04-12-2010 14:06 |
| Δεν τουν πιστηβι!!!! | 1974 | Ανέκδοτα | 15 | 25-11-2010 01:09 |
| Δεν της χαριστηκε... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 29-05-2009 20:36 |