![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ στις πρώτες φωτο νόμισα πως ήταν φίδι
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό ρε παιδια ειναι παπάκι !σε κλειστό χώρο και ακίνητο το μηχανάκι για καιρό τρυπώνουν τα ποντίκια ! εμένα στο δικό μου το παπάκι μου έκοψαν τα καλώδια ! το θέμα είναι να μην προλάβουν και φτιάξουν σφήκες φωλιά στο μηχανάκι ! εκεί να δειτε πως περνάει ο πεζός τον αναβάτη της μηχανής !
Last edited by sid2011; 09-03-2012 at 13:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
... το αντιμετώπισα, σε εξωτερικό ντουλάπι στο σκάφος ... Με το που έβαλα το χέρι μου μέσα, τέσσερεις σφήκες με τσίμπησαν ... ![]() ![]() ![]() Ένοιωσα, σαν να με "χτύπησε" ρεύμα ... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ζωή ξετρυπώνει απο παντου...
|
|
|
|||
|
|||
|
To '94, σε μια Virago 250 που ειχα, την ειχα αφησει στο ανοικτο υπογειο του σπιτιου μου.
Ειχα βγαλει την μπαταρια, την ειχα σηκωσει σε τακους, και τις εβαλα και κουκουλα, γιατι θα εφευγα για μηνες στο εξωτερικο. Οταν γυρισα, μετα απο μηνες, βρηκα στον χωρο που εμπαινε η μπαταρια, φωλια που ειχε φτιαξει η... "ποντικινα " με ΕΞΙ μικρα μεσα !!!Μαλιστα, καπου ειχε βρει σακουλα πλαστικη, την οποια την ειχε κανει μικρα μικρα κομματακια, και ειχε γεμισει τον χωρο της μπαταριας με αυτα τα κομματακια. Επαγγελματικη δουλεια σας λεω !!!Υ.Γ Μου εφαγε το αριστερο πλαϊνο καπακι, και οτι καλωδια περνουσαν μεσα απο αυτο !
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ βρήκα ποντίκια όταν άνοιξα το καπώ στο αυτοκίνητο, πριν από ταξίδι. Μετά από ένα μήνα ακινησίας... Τρεις ώρες και τριάντα ευρώ στοίχισε ο έλεγχος στο συνεργείο, ευτυχώς όμως όλα ήταν στη θέση τους...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενας φιλος μου βρεικε μια τετια φωλια στο ντουλαπακι του αυτοκινιτου του
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγωνίστηκε να οδηγήσει και σκοτώθηκε σε τροχαίο | ortho | Κόσμος | 9 | 27-01-2012 12:42 |
| Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ | lampmar | Ελλάδα | 18 | 14-10-2011 15:44 |
| Η Παρθένα βρήκε την λύση | pepax66 | Ανέκδοτα | 14 | 22-09-2011 20:02 |
| Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
| πουληθηκε ο ολυμπιακος..... | gsmaniac | Αθλητισμός | 5 | 19-06-2010 01:06 |