![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μου ακουγεται πολυ βολικο να φοβαται ο κοσμος να μιλησει......
Μου θυμιζει τη τρομοκρατια για το μνημονιο.... "μη μιλας...κινδυνευει η Ελλας"
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε έχεις δίκιο. Μου έδειξαν σε φωτοτυπία όλα μου τα μντ. Δέν μασάω απλά το κατάπια αμάσητο. Καιείναι νομίζεις δύσκολο για αυτούς να σου ρίξουν ένα μικρό σε φωτογραφία και να είναι στο σκληρό σου και μετά να σε πηγαίνουν για ανάκριση με την κατηγορία ότι είσαι ανώμαλος. Ο εκφοβισμός στο μεγαλείο του. Ειλικρινά σκέπτομαι σοβαρά να πάρω ένα σφυρί και να τα σπάσω όλα. Τι να πω έχω μείνει αποσβολομένος με αυτά που μου έδειξαν και μου είπαν. Ειλικρινά πάντως έχω αρχίσει να φοβάμαι................. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε νομιζω οτι το "πνευμα" του thead ηταν αυτο, το οτι ολα παρακολουθουνται και καταγραφονται το ξερουμε ολοι..
Το θεμα ειναι, μηπως στα πλαισια της ολοενα και αυξανομενης "δημοκρατιας" που βιωνουμε (για το "καλο" μας!) αρχισουν νομικες διωξεις, εστω και με επιπλαστα "στοιχεια", σε οποιονδηποτε αμφισβητει, εστω και με τα λογια (καθ'οτι τα εργα επονται και "καλλιον το προλαμβανειν 'η το θεραπευειν".. ), το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "δημοκρατικο" STATUS QUO..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλυτερά μου θα στο πω ευθέως και ωμά πως αισθάνθηκα. Σαν να με βιάσανε. Αυτό αρκεί…………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλα οι προηγουμενοι φορουσαν στρατιωτικες στολες, ενω τουτοι γραβατες..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ λέω να βγάλουμε τα @@ μας έξω και να έρθουν, να μας τα κλάσουν.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|