![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ Ευγενιε!!
να ενημερωσω οτι οσο αφορα για ανταλλαγη, δεχτη μονο για gs1200 adventure απο 2006 εως 2008 μοντελο και 1150 adventure μονο εφοσον ειναι σε αριστη κατασταση με λιγα χλμ. και κατι τελευταιο για να μην πληρωνετε αδικα λεφτα σε κινητα δεχομαι λογικες προσφορες εχοντας υποψιν οτι η bmw μου αγοραζει την μοτοσικλετα 13500 ευρω.Αρα με 12500 που προσφερουν καποιοι κυριοι προτιμω να την παρω στο νησι να της βαλω μια εξωλεμβια μηχανη και ενα καταρτι και να την κανω τρεχαντιρι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() καλοπουλητη φιλαρακι.... αν ειχα αλλα 15 χρονακια στην καμπουρα μου θα την χτυπυσα στο φτερο.....τρελο μωρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Βασιλη!
νεα τιμη 14000!! Last edited by ikarian; 18-04-2012 at 20:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Τρελά κουκλί το εργαλείο man!Σπέσιαλ τιμή τα 14χιλ με τόσα λίγα χιλιόμετρα!
Δύσκολη εποχή όμως.......καλοπούλητη!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Γιωργο!ναι χαλια εποχη.μετανιωσα σαν τρελος που εδωσα το gs μου (special edition) με 700 μολις χιλιομετρα.πηρα το gt για την ανεση και τον κινητηρα του που δουλευει ξεκουραστα στην εθνικη.δεν μπορουσα να φανταστω οτι αργοτερα θα μου καθοταν τρελη ευκαιρια και θα επαιρνα σχολη οδηγων σε νησι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα καλα τα δικα μου κανείς εσυ,μονο που πριν τα δώσω τα φορτωνω λίγα χιλιόμετρα παραπάνω.......
Πρέπει να μείνουμε με ενα εργαλείο που γουστάρουμε αδερφε γιατι δύσκολες εποχές,κι απο τις συναλλαγές αυτές,μονο χάνουμε. Καλοπουλητη να ναι. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως ετσι ειναι Γιαννη.Εγω απο την τρελα μου εχασα το νοημα εντελως.Αλλαζα τα gs καθε χρονο για να παρω το καινουργιο μοντελο που
εβγαινε καθε φορα και εχανα τετραχιλιαρα και πεντοχιλιαρα για πλακα.και μετα καθομουνα και τα κοιταζα γιατι δεν ειχα λεφτα να κανω ενα ταξιδι.Απορω πως δεν με σουταρε η γυναικα μου. Αφου βαρεθηκα τα gs ειπα να κανω το επομενο βημα για gt.αυτο ειχα πει δεν θα το δωσω ποτε γιατι οντως με βολεψε αλλα τωρα την κανω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεκτη ανταλλαγη και με απλο gs1200.
|
|
|||
|
|||
![]()
μερικες σημερινες φωτο!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW K1300GT | lycos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 14-07-2011 10:56 |
K1300gt πρόβλημα στην'θερμη'επανεκινηση; | nikleve | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 13-06-2011 12:31 |
Test drive K1300GT | nikleve | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 11-06-2011 16:33 |
K1300GT vs R1200RT | Albatros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 02-11-2009 11:26 |