![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() + τις γυναικες που ακομα ειναι αγνωστος ο αριθμος!!!! αλλες 6 περιπου ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
*** Και εγώ νηστικός θα είμαι, μόνο διπλό πρωινό θα έχω φάει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Και για όσους δεν ξέρετε... Ο Γιαννάκης ο Jtnakos, είναι ο Master της... ... ψητής προβατίνας!!!!
(29 κατασκαυαστές ψησταριών, μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αναστενάζουν οι ρεματιές, χομογελούν οι βλάχες.
Μετά παραπονιέστε που σκάνε οι αναρτήσεις. Καλά να περάσετε, ομορφόπαιδα.
|
|
|
|||
|
|||
![]() Λίμνη Πλαστήρα/Φράγμα... ![]() Μικρή Λίμνη Καρδίτσας.. Μαγικός τόπος για καφέ.... ![]() Μικρή Λίμνη Καρδίτσας... ο παράδεισος.. ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
Χαιρετιζω την προταση για το Φαι και τον για καφε αντι για το κεντρο των Τρικαλων σε αλλο σημειο!!! αν μπορεις βαλε χαρτη με την αλλαγη απο την Μονη. οσο για το σημειο σηναντησης το Ζαιμιο πιστευω οτι ειναι το καταλληλοτερο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμμετοχες ως τωρα απο το Forum και απο Φιλους εκτος Forum :
1 ΑΝΤΩΝΗΣ82 (διπλος) 2 ΑRGI (διπλός) 3 Vag strom rider (φιλος μου απο Λαμια) 4 Ηλιας (Λαμια) 5 Αντριανα (Λαμια) 6 Κωστας (Βολο) 7 Φωτης Κονδιλοπουλος (Λαμια) 8 Παπαδογιαννης Γιαννης (Λαμια) 9 Κωστας Δελτα (Δομοκο) Last edited by ARGI; 26-03-2012 at 19:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
11 Γρυρορης Μπακας (Λαμια) Last edited by Astakos82; 27-03-2012 at 13:52. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πανθεσσαλική τούρτα - πίττα στο Αχίλλειο Πτελεού 4-3-12 | nivam | "Το ... κοπή τη πίττα" | 303 | 08-03-2012 14:04 |
| Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 168 | 10-11-2011 19:10 |
| Θεσσαλονικιωτικος καφες??? | jarhead | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 08-07-2011 18:06 |
| Καφές Θεσσαλονίκης 6-4-11 Λαδάδικα | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 08-04-2011 00:49 |