![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλο φαινεται και με ενδιαφερει ενα λινκ ή καποιες πληροφοριες παραπανω...
Δειχνει ποιοτικο και ανθεκτικο.Αυτο που δεν καταλαβαινω απο τη φωτο ειναι ποσο δεξια αριστερα ειναι το μηκος στα πλαγια...![]() Βασικα αυτο που εχω ως κορυφαια επιλογη,για αυτα που θελω στο μυαλο μου ειναι ΕΔΩ τα οποια και εξαιρετικης αντοχης ειναι και πληρως αδιαβροχα και αντεχουν κοπανηματα και δεν σκιζονται...Το μεγαλο αρνητικο τους βεβαια ειναι η τσιμπημενη τιμη υπολογιζοντας και τα μεταφορικα...φτανουν και ξεπερνανε βαλιτσες ![]() Οτι αλλο ως προταση εδω ειμαι και το συζητω... |
|
|
|||
|
|||
![]() ειναι της sw motech kε ειναι πολυ βοληκο εγω ταξιδευα με αυτο 18 μερες κε αρκουσε κοντα στα 50+ λιτρα κε εχει την δυνατοτητα να του βαλης κε επο πανο αλλα ! επησης μαζη παη κε το αδυαβροχο του http://shop.sw-motech.com/ Last edited by giclas; 29-03-2012 at 18:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Απο που το πηρες;Γιατι στο site της Motech λεει για αντιπροσωπο Ελλαδα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εισαι σιγουρος για σαμαρια??
Αν πεσει η μηχανη,εστω και στασιμη, πανω σε μια μυτερη πετρα το σαμαρι δεν θα σκιστει? λεω τωρα..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και στην περιπτωση που λες...για σκεψου μια βαλιτσα τι θα παθει...πλαστικη; μεταλικη; Κοστος επισκευης;...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω αλο ρωτησα , αν σου κανη ! |
|
|
|||
|
|||
|
Εσυ θα μου πεις...αν ειναι καλη κατασκευη και απ'οτι βλεπω στο HP το εχεις,εσυ πες μου αν μου κανει.Εννοω απο χωμα και ταλαιπωρια πώς το εχεις δει;...Αν μου πεις οκ τοτε ναι μου κανει...πόσο το δινεις
![]() (γιατι δεν το βλεπω για wolfman...παει ψηλα ο αμανες και αποφευγω το τραγουδι μη χαλασει η φωνη μου )Βλεπω οτι κι εσυ εχεις πλαϊνα καγκελα...δεν κανω λαθος ε;...Το σαμαρι αυτο που εχεις ακουμπαει πανω σε αυτα ή οχι;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το ειχα το 2009 σε ενα ταξιδη 20ημερο χωρης προβλημα τα καγκελα ηταν απο αλλη ιστρια τη ερχομενη τεταρτη να σου το στηλω ταχηδρομηκος κε κερνας τσιπουρο οταν κε εφοσο κε αν ........ στηλεμου μια διευθηση ομως |
|
|
|||
|
|||
|
Τσεκ τα ΠΜ σου...
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα ρε ση ενα τσιπουρο ζητησα να κερασης κε το φορτοσες στο πεθερο σου !!!
![]() ![]() τοιποτα δεν θελω στο χαρηζω αλλα το τσιουρο το θελω στηλε διευθηνση κε να εναι η δηκησου οχι του πεθερου σου ! |
![]() |
|
|