05-04-2012, 03:44
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: κοζανη
Μoto: gsx1250fa
|
|
Απάντηση: Ο γυρος της ιστοριας ,του κασμεριου (κ της βροχης)
Και αφηνουμε την πολη να βρουμε κανα ησυχο μερος να στησουμε σκηνες κ να βρουμε κανα ταβερνακι να χλαπακιασουμε τιποτις.Αφου περνουμε τον ανηφορο(ουτε ξεραμε που παμε ουτε ειχαμε πλανο) πεφτουμε σε ενα μοναστηρι.Απεναντι φωταυπαρχει χωριο.Αρα κ φαι.Παμε στο χωριο βρισκουμε ενα καφενειο-ταβενα κ μπαινουμε μεσα.Οι θαμωνες ξαφνιαστηκαν γιατι μαλλον το χωριο δεν τραβουσε ξενους αλλα ολοι τους ευγενικοι
-Καλησπερα
-Καλησπερα
-εχουμε τιποτα για φαι?
-κατσετε κατι θα κανουμε
Ωραια,στρωνωμαστε κ περνουμε οτι εχει.παντσετες,σουβλακια,σουτζουκακια,λουκανικα,κτ λ.Τσιπουρακι για ορεκτικο κ μπυρονια για ξεδιψασμα.Μετα απο κανα 3ωρο κ αφου πηραμε κ το τελευταιο κασονι μπυρες για το ξενοδοχειο(ευτυχως υπηρχε κ το αμαξι) αναχωρουμε λιγο ''χαρουμενοι'' απο το αλκοολ για τις το ξενοδοχειο.Φτανουμε στο μοναστηρι κ συμφωνα με τις οδηγιες του ταβερνιαρη απεναντι υπαρχει πλατωμε το οποιο το ειχαν για γηπεδο.Η ανηφορα αποτομη με βαθιες νεροφαγιες.ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΜΕ.Μπροστα μου εχω τον ψηλο με το zzr .σαν αγγουρι 2 μετρα(οταν πατουσε κατω τα γονατα ηταν λυγισμενα) ανεβαινοντας πεφτει σε νεροφαγια κ ,κολλαει ,καθεται ακινητος,αιωρειται ,κ λιγο το αλκοολ λιγο τα κασμερια κ οι φωνες των αλλων απο πισω, αρχιζουν τα τσαμικα κ οι ζεμπεκιες.........παρτον κατω!!!!Το τι εγινε εκεινη τη στιγμη απο τα γελια,τα γκαρισματα κ τα πειραγματα προς τον ψηλο δε λεγεται.Εγω απο πισω του ειχα παραλυσει απο τα γελια κ οι αλλοι ισα που στεκοταν ορθιοι..Ο γιωργακης βρηκε την ευκαιρια να αποθανατισει το γεγονος.

]
Μετα απο αυτο το εντελως ακινδυνο γεγονος κ για τον ψηλο κ για το μηχανακι στηνουμε σκηνες ,τακτοποιουμασε κ ωρα για μπυρα.Η θεα τελεια .ειμαστε ψηλα, απο κατω η ναυπακτος, κ απεναντι η γεφυρα να λαμπιριζει μες στη νυχτα.συζυτησεις για αγριους.φιλοσοφιες κ αλλα τετοια μεθυσμενα πραματα κ θαματα κ ,πουφ για νανι.
|