![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί ρε Θεόδωρε;! Σχόλιο πάνω σε αυτό που ανήρτησα δεν έκανες, μόλις είδες όμως το μπινελίκι έσπευσες να απαντήσεις.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μέσα στη μπίχλα που το έχω;
![]() Τα παληκάρια ήταν με vstrom και mana .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Η <σπόντα> ήταν για να αποκλειστεί εντελώς η περίπτωση περιαυτολογίας... ... ώστε να προστατευτεί η τιμή και η υπόληψη του όμορφου και χρήσιμου ζώου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελα τώρα, ξέρεις καλά πως δε μιλάμε για συμπλοκή. Είδες και την εικόνα από την κοπέλλα που την πέταξε κάτω ο ΜΑΤατζής. Γνωρίζεις καλά την εντύπωση που έχουν δημιουργήσει στους άντρες των ΜΑΤ για τους ρεπόρτερ. Οπως δεν ήταν και συμπλοκή αυτό που έγινε σήμερα με τον ειδικό φρουρό. Τραμπουκισμός ήταν όπως είναι πολλές φορές η συμπεριφορά των ΜΑΤατζήδων. Δεν είναι δυνατόν να λέμε τραμπούκους όσους τραυματίζουν αστυνομικούς κι όταν το κάνουν αστυνομικοί να είναι απώλεια από συμπλοκή ή εκτέλεση εντολών. Κι έχει παραγίνει....
Επέτρεψέ μου να πω ότι κάνει κακό στην εικόνα της αστυνομίας να δικαιολογείται (ε) οποιαδήποτε συμπεριφορά ως μεμονωμένο περιστατικό ( που δεν είναι ), ή συμπλοκή ή όπως θες πες το. Και φυσικά αυτό ισχύει για τους επίορκους απατεώνες συναδέρφους μου. Είμαι ο πρώτος που τους βρίζω κι επειδή φέρνουν σε δύσκολη θέση εμένα που προσπαθώ να κάνω ευσυνείδητα την εργασία/λειτούργημά μου, όσο κι αν δεν "παίζω" με ζωή ή θάνατο λόγω ειδικότητας. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχω δει εικόνα από τον συγκεκριμένο τραυματισμό.
Από τις ειδήσεις των ΜΜΕ έμαθα ότι τραυματίστηκε κατά την διάρκεια συμπλοκής, στην συγκέντρωση στο σύνταγμα για την αυτοκτονία του 77χρονου. Ποια κοπέλα? Ποιον Ε.Φ.? έχω χάσει <<επεισόδια>>!!! ![]() Είπα για εκατέρωθεν τραυματισμούς σε συμπλοκές, εάν έχουν γίνει από εκατέρωθεν τραμπουκισμούς είναι άλλο θέμα. Κάθε περιστατικό έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και εξετάζεται κατά περίπτωση. Δεν γενίκευσα ούτε δικαιολόγησα .
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η <σπόντα> ήταν για να αποκλειστεί εντελώς η περίπτωση περιαυτολογίας... ... ώστε να προστατευτεί η τιμή και η υπόληψη του όμορφου και χρήσιμου ζώου! [/QUOTE]απευθειας συνδεση... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 10:54 |
| Με εντολή απ'το υπουργ.Προστ.του Πολίτη η εκκένωση στο Σύνταγμα | nokie | Ελλάδα | 2 | 09-07-2011 22:12 |
| Με αφορμή το ανέκδοτο της Ξανθής.... | tsompanis | Ανέκδοτα | 15 | 20-01-2011 12:12 |
| Με δύο αλυσίδες και ήχο ..αρχαίο ! | Carduelis | Παλαιά μοντέλα - Classic | 20 | 09-08-2010 21:09 |
| Με κάθε επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του φαινομένου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 5 | 10-03-2009 00:29 |