![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και ειμαι εναντίον της αυτοδικίας, μερικές φορές.....
Μόνο να μην έγινε για δημοσιότητα... |
|
|
|||
|
|||
|
Αν ερχόταν στο γραφείο σας κάποιος και σας πρότεινε μίζες... καλά εγώ να δεχθώ ότι δεν θα τις πέρνατε. (Δήμαρχοι όντες ) Αλλά θα τον σπάγατε και στο ξύλο? Ούτε μια στο εκατομμύριο... Τον έσπασε στο ξύλο, διότι δεν του έδωσε περισσότερα από αυτά που του πρότεινε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
= |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλος εργολαβος απο τη θεσσαλονικη ειχε παρομια εμπειρια με τον Γλετσο περισυ, οταν αναλαβε εργο στη Στυλιδα, πηγε ο Γλετσος και επερνε δειγματα απο το μπετο, επαιρνε δειγματα απο τη πισσα κτλ.... Σε μια ωρα μεσα ολοι εργολαβοι εξαφανιστικαν.... ειδικα οταν τους ειπε οι θα ελενξει τα δειγματα σε ανεξαρτητο χεργαστηριο και αν τα βρει διαφορετικα απο προδιαγραφες θα τους κρεμασει....
ο δικος μου αφησε και μερικα σκαπτικα εκει.... απο τη βιασυνη του |
|
|
|||
|
|||
|
Ορμα ρε Γκλέτσουρα και πλακωσέ τα όλα τα λαμόγια...
Ακους εκεί... τι πήγε και είπε στον Απόστολο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ήμουν ποτέ θαυμαστής του (μάλλον το αντίθετο), όμως γνωρίζοντας καλά την νοοτροπία αρκετών οπαδών του ΚΚΕ, είμαι σίγουρος πως δεν παίζει θέμα δημοσιότητας, ούτε βέβαια και αστειότητες περί δωροδοκίας... Παρ' όλα αυτά, δημοσιότητα τέτοιου είδους, ίσως και να λειτουργήσει "ντόμινο" και σε άλλους και να περιοριστεί λίγο η μάστιγα των εργολάβων. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις, η αυτοδικία είναι "αποτελεσματική" διότι δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτε!!! Αν σε άλλη περίπτωση τον καταγγείλεις, θα βρεθείς και κατηγορούμενος για συκοφαντία... ενώ έτσι και ρεζίλι γίνεται και φυσικά δεν θα έχει και μούτρα για εισαγγελέα. Καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα (τι φαινόμενα δηλαδή... ο κανόνας είναι) και να έφταιγαν μόνο οι πολιτικοί... |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε το ταραχοποιο στοιχείο.....
Ο πρώην πορτιερης και οικοδόμος που εργαζόταν κάποτε στα Χανιά φαινεται οτι συνεχίζει τον ρόλο του. Αν του άξιζε,καλα του έκανε και του τις έπαιξε. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία | pkiriakos | Διάφορα | 4 | 30-05-2011 12:48 |
| Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία!!! | HERC | Επικαιρότητα | 0 | 31-03-2011 21:21 |
| Έσπασε το φράγμα του Μόρνου-Προβλήματα στην υδροδότηση της Αθήνας | SenseiG | Επικαιρότητα | 1 | 29-03-2011 18:37 |
| Έστω και Αργά. Σοφικό | Peter | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 6 | 28-03-2011 12:07 |
| Δεκτή η μήνυση για Έσχατη#Προδοσία | MARK | Επικαιρότητα | 33 | 26-01-2011 10:01 |