![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω ειμαι με τον χαρη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και γώ με τον Φοίνικα.,.,.
![]() προσωπικά έχω βάλει απο την εταιρία.,., Motech και είμαι πολύ ευχαριστημένος.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω με τους χαρη φοινικα και ταττου....και στο πολυωρο ταξιδι παλι κανουν δουλεια !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για δες κι εδω: http://www.gsforum.gr/f26/pivot-pegz...-2005-a-29246/
Εγώ πάντως βολεύτηκα μια χαρά με τα Rallye της Touratech (85 Ευρώ με την έκπτωση και 12 Ευρώ η τοποθέτηση ...) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν ειναι δικο σου το αποφθεγμα αλλα οπως και ναχει μπραβο σου τοσο απλο στην συλληψη αλλα μεγαλο ειδικο βαρος το κραταω και θα το λεω.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Makan GR - Touratech - είδη ταξιδιού, μοτοσυκλέτας, εξοπλισμός μοτοσυκλέτας που φαίνονται ακόμη καλύτερα από τα Rallye και σε πολύ λογική τιμή ... Γ@μώτο, πάντα έτσι γίνεται ... ![]() Μόλις ψωνίσεις κάτι, τσούπ, εμφανίζεται κάτι τις καλύτερο ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όποιο απο αυτά κι αν πάρεις, αξίζει να τα βάλεις και στο απλό GS. Πηγαίνεις δε πηγαίνεις χώμα...
Το μόνο αρνητικό ειναι οτι με τον καιρό σου τρώνε λίγο τις σόλες των παπουτσιών σου... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ένας μαθητής μηδενίστηκε, αν απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις | pyrosbestis | Χιούμορ | 12 | 27-03-2012 15:53 |
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο ηθοποιός Νίκος Δ | SenseiG | Θέατρο | 10 | 18-03-2012 22:57 |
Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε... δονητή! | gsmaniac | Χιούμορ | 24 | 05-09-2010 05:56 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |