![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Δεύτερον και σημαντικότερον, όπως πολύ σωστά επισήμανες, επειδή πρόκειται για θέματα που άπτονται προσωπικής συμπεριφοράς κ παραπόνων μελών, παρακαλώ το θέμα να μείνει εδώ !!!
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το απαιτουμε συνοδευομενο απο τελειες δεν εχει την εννοια που λες και δεν ειναι του τυπου μου .Ναχεις καλο βραδυ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπρρρρ... με έπιασε μια κρυάδα ρε Νικόλα. Πώς τα γράφεις έτσι αδερφέ? |
|
|
|||
|
|||
|
Ο Πρετεντέρης διαγράφηκε από το Forum γιατί έκανε παρέα με μέλη και moderators (Καγκελάριος, Jefe, pirate, ...) που δεν ήταν πλέον αποδεκτά...
Επειδή πάντα πίστευα στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου και ειδικά μέσα από ένα τέτοιο Forum, έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι πλέον στο GS Forum ό,τι δεν είναι αρεστό λογοκρίνεται και διαγράφεται. Και επειδή βλέπω ότι είναι η τελευταία φορά που γράφω στο Forum (προφανώς θα με banάρετε) ήθελα να θυμήσω ότι η ημέρα σήμερα συμπίπτει με την επέτειο της 21ης Απρίλη.... Χάρηκα που σας γνώρισα μέλη του GS Forum. Last edited by mpouzoukakis; 22-04-2012 at 00:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κοίτα ποιός μιλάει για 21η Απριλίου !!!! Επειδή αυτά που γράφεις είναι μάλλον έν βρασμό ψυχής ( μόνο έτσι μπορώ να το εκλάβω) είναι κρίμα να ασχολείσαι με μικροπρέπειες τέτοιου είδους. Αν ψάχνεις για τζέρτζελο εδώ μέσα , δεν θα σου κάνουμε την χάρη. Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπον θα ήταν να ακούγονταν και οι δύο πλευρές.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρεπον,συμφωνω.Aλλα απο την αλλη πλευρα, ο αρχηγος ειπε οτι το θεμα πρεπει να μεινει ΕΔΩ!!! Εσυ,δεν φοβηθηκες τωρα ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω νομίζω ότι τις ακούμε......
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To παθημα εγινε μαθημα... | jarhead | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 16-05-2011 22:30 |
| Η κορη μου εγινε κιολας 6 μηνων!! | FANISGS | Γενικά - Αναβάτης | 26 | 12-05-2011 01:04 |
| Eπιτελους,εγινε ανθρωπος..... | Ακιs | Χιούμορ | 24 | 30-04-2011 22:52 |
| Η χιονατη εγινε γιαννιωτισα...... | Ακιs | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 30 | 10-01-2011 00:20 |
| τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 21:14 |