![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΑΥΡΟ..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λαμβάνοντας υπόψη και τις προφυλακίσεις και άλλων κλεφταράδων στην χώρα μας φεύγουμε πλέον από το '' καλά κάνανε και τους βάλανε μέσα'' και πηγαίνουμε πλέον στο ''να επιστρέψουν τα κλεμμένα και τα οφειλόμενα'' διότι αυτούς πλέον δεν τους αγγίζει η φυλακή αντίθετα θα τους ηρωποιήσει όταν βγουν και θα πουν ότι τους κυνήγησαν πολιτικά και τους έβαλαν μέσα.Το ίδιο έκαναν και επί χούντας.Εφυγαν στο εξωτερικό και οι άλλοι που έμειναν εδώ έβγαλαν το φίδι από την τρύπα και πολλοί το πλήρωσαν με τη ζωή τους.
Και όσο για τα παιδιά τους ας τα σκέφτονταν όταν έκαναν τις κομπίνες τους. Να μείνουν μέσα και μάλιστα όχι στις πτέρυγες πολυτελείας αλλά στις κανονικές με τους υπόλοιπους.Γιατί και εκεί συνεχίζουμε εμείς να τους πληρώνουμε |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια και μιλάμε για απατεώνες μια απορία.
Ο γνωστός/ή μόδιστρος πως άνοιξε νέο μαγαζί ενώ χρωστάει πολλά λεφτά από μη καταβολή ΦΠΑ στο δημόσιο και είχε φυλακισθεί πριν 2 μήνες γιαυτό και πάλι μέσα είναι μαζί με την αδερφή του?Πως ξεκίνησε νέα επιχείρηση ,πως έκανε έναρξη επιχείρησης αφού δεν ξόφλησε τα προηγούμενα? Μήπως μας ωθούν να ασχολούμαστε με αυτά για να μην σκεφτόμαστε πως θα τους μαυρίσουμε στις εκλογές? 15 χρόνια στην Αθήνα είμαι και πρώτη φορά βλέπω να συλλαμβάνουν τους λαθραίους μικροπωλητές. Μήπως πρέπει να γίνονται εκλογές κάθε χρόνο μπας και ξεβρωμίσουμε? |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον πιάνουν τα προάστια πρώτα που είναι πιο εύκολα τα πράγματα.Το κέντρο δεν το αγγίζουν εύκολα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Πάντως εγώ μπερδεύομαι… Ποιός είναι ο μόδιστρος, ποια είναι η αδελφή του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Κάποτε που έγραφα για αυτά τα θέματα και για τους πολιτικούς – και ακόμη τα πιστεύω – έλεγα 'πρώτα φυλακή και μετά κατάσχεση' και κάποιοι από το παρεάκι, έλεγαν ότι ο Άκης (όχι ο δικός μας) τα έκανε όλα τέλεια και με είχαν χαρακτηρίσει κάτι σε δεξιό - κομ#####στή - φασίστα κλπ αιθεροβάμονα. Επίσης όταν έλεγα για τα άλλα ρεμάλια, τις τράπεζες και τους μαγαλοτραπεζικούς, ότι πάνε στον πάτο, κάποιοι από το παρεάκι και πάλι είπαν ότι δεν ξέρω τι λέω και θίχτηκαν για το επάγγελμα και άλλα ευτράπελα. Όμως εδώ είμαστε, σε αντίθεση με μέλη από το παρεάκι, και όλα αυτά γίνονται σιγά – σιγά, έστω και από φόβο για την κοινωνική έκρηξη, που έρχεται έτσι κι αλλιώς, και οι πολιτικοί μπαίνουν μέσα και οι τράπεζες είναι στον πάτο με το PSI και ο απόπατος έρχεται με το PSI+ και την τελική αξιολόγηση της Blackrock και το παρεάκι ψιλοδιαλύεται, σε αντίθεση με το forum μας, με δική του θέληση ή όχι. Και εγώ συνεχίζω να κάθομαι πίσω στην πολυθρόνα μου και να απολαμβάνω. Βέβαια με λίγες στερήσεις (κρασί αντί martini), που μου τις δημιούργησαν αυτά τα ρεμάλια οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες, αλλά απολαμβάνω. Εντός δε λίγων ημερών, από ότι με πληροφόρησαν, έρχεται και το prosciutto. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κουτσομπολεύουν δυό γειτόνισσες στην λαϊκή...
- Είστε όλοι καλά στο σπίτι;; - Μια χαρά... πως και το ενδιαφέρον;; - Α, έτσι αναρωτήθηκα, επειδή βλέπω και μπαινοβγαίνει ο Γιατρός... - Μην ανησυχείς, όλοι καλά είμαστε. Άλλωστε και στο δικό σου που μπαινοβγαίνει ο Φαντάρος... δεν έχετε πόλεμο!!!!! ............................. Είπα και γω σε κάποιες π@π@ριές που διαβάζω να βάλω και μια δικιά μου ![]() Άσε που κάποιοι με μπέρδεψαν με τον Αριστείδη... τον παλιό ντε... τον εξοστρακισθέντα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|