![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οτι και να πεις εχεις δικιο φιλαρακι.....
![]() Επρεπε να σε παρω τηλεφωνο,αλλα ηταν πολυ ξαφνικο.... ![]() Θα επανελθω ομως,γιατι το Αρχαιο θεατρο δεν το ειδαμε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε φιλε ωραιες φωτο χωρις εσενα ομως....κανε και κανενα φωτομονταζ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι να δείς φίλε απο τους κατω αυλακιώτες. ![]() Έλα στα δικά μας. 1.Δωδώνη 2. Νικόπολη 3.Ώραον 4.Δρυμώνας- Βούλιστα- πέντε Πηγάδια. Έλεος πια με το νησί Πελοπόννησος.................. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() (Τωρα, αν το'καναν απο εκεινη την περιοχη, δεν αλλαζει σε τπτ την συνολικη "αντιληψη"..) Ελπιζω να διευκρινιστηκε, ε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραια εκδρομουλα!Να ειστε καλα να την επαναλαβετε!! ![]() Αν και εχω την εντυπωση οτι ηταν η διαδρομη που πηγαμε για καφε στο Σοφικο περυσι,και στον γυρισμο για το ραντσο,χαροπαλευε ο Θεολογος με την ''γρια''στιςς στροφες να μου ξεφυγει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτά έτσι για την ιστορία... Απλά χρειάζεται ενημέρωση σε πολές περιπτώσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Και στην επομενη παιδια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ερε κακομιρη εχε χαρη !!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια βολτα παιδια μπραβο σας
αλλα δεν θελω να πειραζετε τον θεολογο και το κομοδινο του!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Μιτσαρας και το Κουλούρι... :) | asotosios | Χιούμορ | 9 | 23-12-2011 08:26 |
Μια πρωτότυπη ιδέα στην εποχή της κρίσης | fotis1 | Ελλάδα | 6 | 01-04-2011 01:06 |
Μιά... βολτούλα!!! | yannis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 30-08-2010 09:44 |
Μια αλλη χρηση των cd's. | georgekostas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 24-08-2009 09:29 |
Είμαι κορόιδο... | Alext | Διάφορα | 18 | 20-06-2009 01:12 |