![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με το Rt έκανα αυτές δις μέρες 3.456 Κμ κατανάλωση 5,7 με ταχύτητα απο 140-215 λιμουζινα για τον πόλη πιο άνετο και απο σκουτεράκι αυτά
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ πατερ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κι εγω την αποψη μου μιας και εχω περασει και απο adve και απλο gs και ενας κολητος μου εχει το rt και εχουμε ανταλλαξει αρκετες φορες και σε συνθηκες ταξιδιου αλλα και στην πολη.
Κατ εμε τα δυο μηχανακια δεν συγκρινονται το μονο κοινο σημειο ειναι ο boxer και η ροπη του...η θεση οδηγησης ειναι εντελως διαφορετικη, στο μεν adve εισαι ψηλα με ανοιχτα και τεντωμενα τα χερια και αρχοντικο καθισμα στο δε rt το τιμονι ειναι κοντο και πιο κοντα στον αναβατη ενω η θεση οδηγησης ειναι χαμηλωτερη με αποτελεσμα τα ποδια σου να ειναι πιο μαζεμενα και να κανουν μεγαλυτερη γωνια. Προσωπικα μ'αρεσει η οδηγηση του GS και οχι του rt. Στις στροφες αν ειναι κλειστες το rt σου δινει μια αισθηση οτι μπαινει στριβωντας τιμονι ενω το gs πλαγιαζεις παντα. Τωρα οσο αφορα το ταξιδι το rt εχει καλυτερη καληψη αερα και σφιχτοτερες αναρτησεις λογω του οτι ειναι στημενο αποκλειστικα για ασφαλτο αφου φοραει και 17αρι τροχο μπρος πισω...Για την πολη δεν το συζητω καλυτερο το gs αν και απο ογκο ειναι τα ιδια το τιμονι του περναει πανω απο καθρεπτες ανετα ενω στο ρτ στριμωχνεσαι πιο ευκολα, επισης στο ρτ το τιμονι δεν κοβει οπως το gs και ετσι σε μποτιλιαρισμα αν θες να κανεις σφηνες εχεις ενα θεμα, οπως επισης ενιωθα το τιμονι του πιο βαρυ απο το gs adv... Σιγουρα σε αποκλειστικα εθνικο δρομο ειναι πιο ησυχο και λιγοτερο νευρικο (φασαρια κινητηρα -τραχυτητα) στις ψηλες στροφες το ρτ καθως εχει πιο ταξιδιαρικο κινητηρα (διαφορετικες ρυθμισεις του boxer) .Αλλα και το gs σε ενα αποτομο στροφιλικι υπερτερει σε σχεση με το ρτ... Τελικη μου αποψη ειναι οτι τα δυο μηχανακια δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα και οτι θα πρεπει να δεις εσυ τι καλυπτει τις δικες σου αναγκες καθως και οι δυο μηχανες ειναι αριστες για το κομματι που ειναι φτιαγμενες ![]() Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι κι οχι να σε μπερδεψα!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα με καλυψες πληρος jmar ευχαριστω πολυ. δεν με μπερδεψες καθολου...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παντως αν θες την ανταλλαγη, πριν την κανεις οδηγησε το RT σε ολες τις συνθηκες και μετα αποφασισε, το ιδιο θα σου ελεγα κι αν ειχες rt και ηθελες ανταλλαγη με gs... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η λύση σου είναι η εξής:
Κρατάς το adv, του ρίχνεις πάνω ένα σετ ζάντες απο rt, το διαφορικο κ το σασμαν του rt κ ένα σετακι δρομησιες αναρτήσεις! Δε θα θές άλλο μηχανάκι! |
|
|||
|
|||
![]()
Eπειδη σε ξερω καλα και αν σου μπει κατι στο μυαλο δεν συμβιβαζεσαι κανε οτι λεει η καρδια σου τωρα που μπορεις γιατι μετα θα ειναι χειροτερα!!!
Αν κανεις και μια καλη τιμη το adve στειλε ενα πμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ειναι ρε κωστα αν μου μπει κατι στο μυαλο θελω να το κανω αλλα αυτο δεν ειναι παντα καλο. βασικα θελω να βρω rt που να το δινει τραμπα με adv. εχω βρει μερικα παιδια κ μιλησαμε με πμ. μολις γυρισω ελλαδα θα πεσουν κ τηλεφωνα...
... alkinoos νομιζω οτι ειναι πολυ ακυρο να μπω σε μια τετοια διαδικασια οταν πολυ απλα μπορω να αλλαξω μηχανακι... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αντιλεγω αλλα επετρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη!
|
|
|||
|
|||
![]()
κανενα προβλημα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bαλιτσες για Gs 1200 - ADV 1200 με βασεις | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2012 22:33 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΙΝΕΣ GS 1200 | ace_gln | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 29-05-2011 22:46 |
R 1200 GS, ποιου ετους?? | staikosn1 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 04-05-2011 16:01 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
ΗΟΝDΑ VFR 1200 V-4 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 9 | 16-12-2009 15:23 |