![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Να πω κάτι πάνω σε αυτό
Ήταν ο Χριστός με τους μαθητές του και έκανε κήρυγμα. τον ρώτησε ένας που παρακολουθούσε τι να λέμε δάσκαλε όταν θέλουμε να προσευχηθούμε ???? και ο Χριστός είπε το πάτερ ημών. είναι η μοναδική προσευχή που είπε ο ίδιος ο Χριστός να λέμε... όλες οι άλλες είναι δικές μας των ανθρώπων. Πιστεύεις η όχι δεν πρέπει να αλλάζεις προσευχές ... Η προσευχή είναι μάνα.. αν βρίσεις μια μάνα νομίζεις πως βρίζεις την δικιά σου οπότε δεν ενοχλείς κανένα.. αλλαααααα ο κάθε ένας νιώθει πως βρίζεις την δικιά του... πλάκα έχουν όλα αλλά με προσοχή... ευχαριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και οπως ειπες και εσυ πλακα εχου ολα ΑΛΛΑ με προσωχη ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πολλοι ανθρωποι την φοβουνται Αν δεν πουν την προσευχη δεν κανουν ουτε ενα βημα γιατι πολυ απλα δεν εχουν μαθει να στηριζονται στον εαυτο τους. Δοκιμαστε να κανετε κατι χωρις προσευχη αλλα με πιστη στον εαυτο σας...Δε λεω καλη προσευχη αλλα δεν ειναι πανακεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου, εκεί που τελειώνουν οι ανθρώπινες δυνατότητες,
άρχιζει η προσευχή!!! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δε συμφωνω αρτζι.Εχω μαθει να στηριζομαι στον εαυτο μου στην οικογενεια μου και στους φιλους μου πουθενα αλλου!
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη και δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά η άποψη είναι 100% (πέρα για πέρα), σεβαστή!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συμφωνώ
![]() ![]() τα είπες όλα με δυο κουβέντες ! ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !! να θυμίσω κάπου εδώ ότι το θέμα βρίσκεται στην ενότητα [SIZE="3"]ανέκδοτα χιούμορ[/SIZE] που πολύ σωστά οι υπεύθυνοι του φόρουμ το έβαλαν εκεί , απο δικό μου λάθος το ανέβασα σε άλλη ενότητα απο εκεί και πέρα αν θέλει κάποιος να μιλήσουμε περι θρησκείας ας ανοίξει άλλη ενότητα θρησκευτικής φύσεως να τα συζητήσουμε γιατί βασιλικοτεροι του βασιλεως οπως βλεπω γινονται ολοι! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||