![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την Κυριακή 1/07/12 θα ξεκινήσουμε για Κήπους κατά τις 8 το πρωί, οπότε κατά τις 9:30 θα ήμαστε Αλεξανδρούπολη, ισχύει ο καφές ή μήπως είναι νωρίς για να σε ξυπνάμε πρωί πρωί για να δεις τις΄φάτσες μας????? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες η μεγάλη ημέρα έφτασε, αύριο ξεκινάμε για Ξάνθη και την Κυριακή 1/7 μπαίνουμε Τουρκία.
Θα σας κρατώ ενήμερους με φωτό και σχόλια μιας κι έχω aplications,OYAXAXAXAXA ![]() ![]() ![]() ![]() Tragic |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλό ταξίδι να έχετε καλούς δρόμους και να περάσετε σούπερ.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Επιτέλους ... να σε ξεφορτωθούμεεεεεεεε ... ![]() ![]() ![]() ... καλά χιλιόμετρα φιλαράκι ... περιμένουμε live ανταπόκριση ... ![]()
|
|||
|
|||
|
Με το καλο,με το καλο
.
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχει να πέσει πολύ express φέτος!!!
Με το καλό και να μας φέρετε πολλές photo!!! |
|
|
|||
|
|||
|
καλο ταξιδι,
να περασετε ομορφα |
|
|
|||
|
|||
|
Καλο ταξιδι ευχομαι. μπορεις να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες για το ταξιδι (χιλιομετρα ανα μερα, στασεις, εξοδα για ακτοπλοικα κλπ). Σκεφτομαστε κι εμεις με τη παρεα μου να παμε προς τα εκει φετος το καλοκαιρι..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μετά Ξάνθη Κωνσταντινούπολη περίπου 350 Km. Μετά παραθέτω χάρτες ανά μέρα που ο Μ.Ο. Km είναι περίπου 250Km. Δες παρακάτω τους χάρτες.... Τα συνολικά χιλιόμετρα είναι περίπου 2.500 Km. Τα καραβίσια από Χίο προς Πειραιά κοστίζουν τα δύο άτομα σε αεροπορική θέση συν τη μηχανή γύρω στα 100 ευρώ. Χοντρά χοντρά καύσιμα,ξενοδοχεία, πλοία και γεύματα τα υπολογίζω γύρω στα 1800€ το ζευγάρι. ΑΝ θες κάτι άλλο μου λες. ![]() ![]()
Last edited by omorfantras; 18-05-2012 at 10:19. |
![]() |
|
|