![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ξενοδοχειο Α-Θ-Λ-Ι-Ο...Πανπαλεο πανβρομικο, δε μιλουσε κανενας αγγλικα και 4 μερες που ημασταν εκει δε μπηκε καθαρηστρια μεσα ουτε για να βαλει χαρτι υγειας!!!!
Μερικες Φωτο απ τη παραλια που αντι για αμμο εχει κοκκινοχωμα καμπισιο και ειναι πιτα στο μηγακι!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μονο καλο που εχουν αυτες οι παραλιες ειναι Γυμνες Ρουμανες που αμα δεν εχουν κανει πλαστικη στο στηθος για να ειναι τουμπανα, δε βγαινουν στη παραλια...
![]() Ξαπλοστρες ουτε για πλακα...μια παραλια 10 χλμ και ειναι ολες ρεζερβε απ τα ξενοδοχεια, τα οποια σου δεινουν ξαπλωστρα μονο για 5 μερες και ανω...οτι να ναι....Οποτε...πετσετα και κατω στο καμπισιο χωμα...Παλι καλα που εχουμε χωραφια και ξερουμε πως ειναι ![]() Last edited by kelas22; 18-05-2012 at 14:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Για δώσε φιλαράκι αρχίζει να έχει ενδιαφέρον .........(μη μου την χαλασεις με την παντοφλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ παραλια.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() τι ΚΩΛΟπαραλία είναι αυτή ρε Κέλα, που πήγες για μπάνιο?????????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ενταξει το παλικαρι μας εχει πολυ καλη φωτο μηχανη και πιανει καθε ποννντο απο την παράλια...!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Νομίζεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ...ετοιμάζονται για το σκάφος... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εμενα παλι κανονικη παραλια μου φαινεται!!!!τι εγινε ρε παιδια μηπως δεν βλεπω καλα???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και συνεχιζω....
Στα εστιατορια ο ενας πανω στον αλλο...Οποιος εχει παει φανταρος αυλωνα θα ξερει....κατι τετοιο γινοταν...Ευτηχως δεν ειχε μονο αντρες... ![]() Οι μερες προχωρισαν ετσι...Βολτα στη παραλια με χωματινα ![]() ![]() ![]() ![]() Διακοπες με μηχανη....<<και γοβες μαζι ομως>> οχι παιζουμε ![]() Last edited by kelas22; 18-05-2012 at 15:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια βολτιτσα στη Κοσταντζα για να δουμε κι εκει τι γινεται...Κατα την αποψη μου ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο και παρα πολυ βρομικη με παλια κτηρια παραμελιμενα....
Φωτο απ τις βραδυνες εξοδους βαζω για να σας γλυκανω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|