![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ενα ταξιδι που θα ηθελαν πολλοι να κανουν καποια στιγμη
σου ευχομαι οτι καλυτερο και παντα περιμενουμε φωτογραφιες,για να ταξιδεψουμε και εμεις εστω και νοητα μαζι σου ...
|
|
|
|||
|
|||
Καλα....δε ειπαμε τελος Ιουλιου???![]() Καλα να περασεις αδερφε. Εγω σταθερα φευγω 23 Ιουλιου, σε 5-6 μερουλες θα ειμαι στο σημειο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το καλο Δημητρη περιμενουμε με χαρα...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλο δρόμο .....χωρίς απρόοπτα
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν βολευει ποιο αργα ρε φιλε δυστιχος αλλα θα σε αφησω ραβασακι στο σημειο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ολα λοιπον ξεκινησαν στα τελευταια χιλιομετρα του περσινου ταξιδιου οταν φτανοντας στην ορεστιαδα διαπιστωσα οτι ολη αυτη η μαγεια κ η "ταλαιπωρια" που σου δινει ενα ταξιδι με μηχανη στο εξωτερικο που για πρωτη φορα την γευομουν τελειωνε....
σκευτομουν μεσα στο κρανος καθως οδηγουσα οτι δεν ηθελα να γυρισω σπιτι ηθελα να φυγω ξανα για ποιο μακρια αλλα δυστιχος αυτο δεν γινοταν...ετσι αρχισα να ονειρευομαι το ταξιδι που θα εκανα ενα χρονο μετα κ που μπορουσα να παω. ετσι λεω ποιο ειναι το ποιο μακρινο ταξιδι που μπορω να κανω μεσα στην ευρωπη κ παραλληλα ομορφο κ το ονειρο πολλων?????? κ ετσι ηρθε το nordkapp........ με το που φτασαμε σπιτι κ λεω στους γονεις κ τη τι γυναικα μου.. του χρονου θα παω νορβηγια το τι κραξιμο εφαγα δεν λεγετε ![]() ![]() αλλα εγω εκει το σχεδιαζα απο την πρωτη στιγμη που τελειωσε εκεινο το ταξιδι. στο ονειρο θα ακολουθηση ο φιλος νικολας με ενα 1200lt κ βεβαια η γυναικα μου που δεν μασαει πουθενα κ παροτι θα ειναι δυσκολο ταξιδι με πολυ κουραση ειναι μεσα σε ολα... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλους δρομους να εχετε και να βρειτε τα παντα με το μερος σας.....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() αναμενουμε την αναλυση της διαδρομης Δημητρη!!!!! |
|
|
|||
|
|||